February 10th, 2011

heliza helmi

Setiap kali tengok gambar Heliza Helmi , soalan pertama yang selalu bermain di minda ialah:-

[note] Kenapa mata Heliza nie besar sangat. Comelnya ~~~~~~~~~~~~~[/note]

Oleh kerana Heliza sangat comel, maka Abang Nara dengan yakinnya jugak produk-produk pakaian Heliza Helmi oleh Yasalma jugak kesemuanya akan comel-comel belaka. Suatu pencapaian yang sangat bagus untuk Heliza kerana sudah mempunya brandnya yang sendiri. Bukan senang untuk artis semuda Heliza untuk berfikiran matang dan jauh sebegini.

Oh ye, sebelum terlupa, Heliza sudah pun bersetuju untuk diinterview secara online untuk artis bulan Februari BeautifulNara. Maka Abang Nara nak mintak pertolongan korang. Sila tinggalkan komen jika  ada yang nak tanya soalan-soalan tertentu kepada Heliza. Kalau boleh soalan tue biarlah tak serius sangat. Contoh soalan mungkin:-

[note] Heliza boleh tak saya jadi pakwe awak? Muka saya macam Remy Ishak. Awak suka laki macam Remy Ishak kan?[/note]

Lagi gambar Heliza Helmi memperagakan brandnya dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Boleh like Facebook Heliza Helmi kalau anda dah jatuh cinta dengan kecomelan dia.

milkadeal

P.S: Oh mak aih. Diskaun sampai 66% untuk dapatkan treatment special ke atas rambut anda. Kalau anda seorang wanita, Abang Nara memang galakkan korang pergi. Daripada RM260 jadi RM88 je. Murah tak murah la kan? Pastikan korang beli voucher diskaun ini terlebih dahulu di MilkADeal. Kalau tak ada voucher diskaun, tak boleh dapat harga semurah ini. Tukarkan rambut korang jadi macam kat bawah nie (kalau berani la):-

milkadeal

Pergi beli sekarang jugak VOUCHER di MILKADEAL. Offer sekali seumur hidup je nie.

heliza helmi

heliza helmi

heliza helmi

heliza helmi

heliza helmi

heliza helmi


Comments are closed.

Loading...