Hattan Enggan Ulas Isu Penyebaran Gambar Bekas Isterinya Dalam Pelukan Lelaki Lain

Hiburan

Hattan Enggan Ulas Isu Penyebaran Gambar Bekas Isterinya Dalam Pelukan Lelaki Lain

Ramai yang tertanya-tanya apakah punca sebenar penceraian Hattan dan isterinya, Farah Asyikin. Iyerlah, kahwin baru 2 bulan tup-tup dah bercerai. Ada suara-suara yang menyatakan Hattan kecewa apabila melihat gambar Farah Asyikin berada di dalam pelukan seorang lelaki. Namun apabila ditanya adakah gambar tersebut menjadi punca penceraian mereka, Hattan enggan mengulas lanjut.

http://i386.photobucket.com/albums/oo307/beautifulnara/AARIZ/hattandanisteri.jpg

Advertisement

Malah di beberapa blog disiarkan beberapa email yang kononnya ditulis oleh bekas isteri Hattan yang menyentuh isu pengguguran bayi dalam kandungan. Dan sebelum itu tersebar email-email yang kononnya menuduh bekas isteri Hattan berhutang dengan ramai orang. Namun tidak diketahui pula sama ada penyebaran-penyebaran email ini menjadi salah satu punca penceraian mereka berdua.

Apa pun Hattan dilaporkan ingin berehat dan santai buat sementara waktu. Baguslah tue. Tenangkan jiwa, tenangkan minda. Semua benda yang terjadi ada hikmahnya. Sekiranya Hattan bertemu jodoh sekali lagi, Abang Nara doakan agar jodoh tersebut kekal sehingga ke akhir hayat.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

39 Comments

  1. TECKTECK

    January 19, 2012 at 8:05 am

    ape terjadi ade hikmah……sentiasa merendah diri adelah yg terbaik…….hattan selalu ckp kasar….dan kalu leh kita tgk…ramai antara yg suke ckp besar n dabik dada …..ade je x kene ngan life die….so……besederhana la dlm hidup koz … kita sndr x perfect…..

  2. Pingback: Hattan Enggan Ulas Isu Penyebaran Gambar Bekas Isterinya Dalam Pelukan Lelaki Lain | HatiBlogger [dot] Com

  3. Saje menyibuk

    January 19, 2012 at 4:26 am

    Pernah ternampak lelaki tu di Facebook.memang warga asing,sekarang dah berkahwin dengan Melayu & dah peluk Islam since Feb tahun lepas.so memang tu gambar lama.

  4. johnmatana

    January 18, 2012 at 11:12 pm

    Aku rasa tindakan yg Hattan amik ni betul2 berlandaskan syariat Islam, kalau kiter dah was – was ngn bini kiter yg berlaku curang, ceraikan untuk elak diri drpd difitnah, kalau tak cerai DAYUS tu bro…….

    Bnyk lg pompuan yg baik2 Hattan….

    _PEACE Y’ALL_

  5. Dato minah jambu 24jam mengadap computer

    January 18, 2012 at 9:14 pm

    eleh mungkin gambr tu gmbar sebelom hattan kawin ngan diaaaaaaa…..tkan bini dia nk bergmbar ngan jantan berpelokan selepas kawin imposibel kn !!!! hattan pn tkan lah nk tudoh2 dia tmpa fine out dulu bodoh nye hattan !!!

Loading...