Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Hati Tidak Tenang, Linda Rafar Minta Maaf Daripada Netizen

Tentunya ramai yang masih ingat kes penyanyi Linda Rafar memfailkan saman terhadap lebih 100 netizen yang melemparkan kata-kata negatif berunsur kecaman terhadap dirinya, berhubung isu fitnah jururawat.

Advertisement

Linda ketika itu memberitahu, apa yang berlaku memberikan kesan yang cukup mendalam buat beliau sebagai seorang selebriti sehingga imej dan reputasi keluarganya juga tercalar.

Terbaru, bersempena bulan Ramadhan yang mulia ini, Linda mengambil keputusan untuk tidak lagi menyimpan sebarang perasaan dendam terhadap netizen yang sebelum ini memfitnah dirinya. Malah, beliau juga turut memohon maaf kepada netizen yang terasa hati dengannya.

Linda akui, walaupun tindakan undang-undang sudah diambil berikutan isu itu, hatinya tetap berasa tidak tenang.

Bagaimanapun, masih ada segelintir pihak yang tidak berpuas hati dan mempersoalkan keikhlasan hati Linda membuat permohona maaf terbuka itu.

Advertisement

Hasil tinjaun kami mendapati, permohonon maaf itu dibuat oleh Linda berdasarkan persetujuan bersama pihak Delegation of Nurses (Delegasi Jururawat) untuk menyelesaikan kes saman mereka.

 Baguslah kalau kes ini sudah dapat diselesaikan. Harap apa yang berlaku dapat menjadi pengajaran kepada semua. Buang yang keruh, ambil yang jernih.

Sumber Berita : Delegation of Nurses

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

54 Comments

  1. adelia

    May 10, 2019 at 9:22 am

    anon 27
    says:
    May 10, 2019 at 12:01 am

    Hi, aku saja nak cakap that ‘my mom’s passing’ isn’t grammatically incorrect. It’s just another way to say ‘her death’. Contohnya, ‘The woman’s passing was a great loss to the community.’ Tak percaya, pergi google dictionary and tengok semua definisi ‘passing’ tu. Nak tegur orang takpe, tapi biar betul lah ;)

    setuju with your comment

  2. Spoket Kecik

    May 10, 2019 at 6:27 am

    Aku bukannya selemah yang ko sangkaaaa.. tamparan wanitaaaaaa…. weeeehuuu!

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top