Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Hati Terguris Bila Aishah Kata Tak Hadap Barang Kemas 80 Sen – Datuk Seri Vida

Kontroversi berlian palsu yang melibatkan Datuk Seri Vida dan Aishah telah pun selesai, namun masih timbul lagi pelbagai isu. Lepas seorang  beri kenyataan, seorang lagi akan balas dan berterusan begitu.

Advertisement

Terbaru, DSV terkilan dan terguris hati dengan tindakan Aishah memperlekehkan nilai barang kemas berjumlah RM80,000 pemberiannya dengan menyamakannya dengan nilai 80 sen.

Terima kasih kerana kebaikan itu (memulangkan berlian asal yang dimenangi dalam kotak handmade). Tapi hati saya terguris, bila dia kata tak hadap barang kemas 80 sen.

Begitu mudah dia samakan nilai 80,000 tu macam 80 sen. Padahal Cik B yang tolong bayar guna duit jualan Salmon Salted Egg dia. Cik B buat kejutan untuk saya sebab Cik B memahami saya, tahu perjuangan dan kesedihan saya mengenai isu ini.

Sebelum ini, saya penuhi permintaan dia sebab berpegang pada nawaitu asal tapi sekarang keikhlasan saya tu mungkin dah kelaut. Saya amat terkilan.

Advertisement

DSV pada masa yang sama menafikan dakwaan, anak lelakinya hampir tertelan berlian bernilai RM40,000 sebagai perbuatan biadab. Apa yang berlaku tidak disengajakan, DSV tidak pernah mengajar anaknya untuk bersikap kurang ajar.

Ingatkan dia berterima kasih tapi perkara jadi makin teruk. Dia kata mak ayah dia tak ajar jadi kurang ajar. Saya pun tak ajar anak saya jadi kurang ajar tapi Kacak tertelan, tak sengaja buat macam tu. Saya ingat dia main-main rupanya nak makan nak telan batu berlian tu.

Terdahulu, DSV menerusi satu sidang media khas semalam menunjukkan berlian dan barangan kemas bernilai RM80,000 yang dipilih sendiri oleh Aishah sebelum diserahkan melalui peguamnya di sebuah kedai emas di Bangsar. Jutawan kosmetik itu sempat  membuat gimik apabila memasukkan dua berlian ke dalam balang makanan ringan.

Sumber Berita : mStar Online

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

31 Comments

  1. Mohamad Azrie Mohd Nordin

    July 29, 2019 at 7:29 pm

    dah sapa suh bagi yg palsu ? amik ! hahahaaaa

  2. Nur

    July 29, 2019 at 6:54 pm

    Sudah2lh aisyah, menyampah plak aku tgk artis ni, hang bukan level siti nurhaliza, waktu nyanyi gv ari tu pun org dah xingat, nk cari org spinsor baju pun xde. Dah kontrak utama dpt duit and round satu europe kan dah dpt. Awak lahap sgt duit org, hadiah smpingan je. Awat hadiah rumah yg mmg ade dlm kontrak x pung pang jugak kat ig. Xhadap berlian 80sen, tapi naik court…. Huhuhu

  3. farah

    July 29, 2019 at 5:48 pm

    semoga kedua dua pihak dapat berdamai secara baik

  4. abang jatt

    July 29, 2019 at 5:07 pm

    sokong each…jgn ingat dia kaya dia boleh buat sesuka hati…DSV boleh x jgn play konon diri tu victim

  5. Anonymous

    July 29, 2019 at 4:51 pm

    dua2 kuat sentap!

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top