July 9th, 2019

Melalui saat sukar sebelum ini dan sudah hampir dua bulan berpisah dengan bekas suami Aliff Aziz, penyanyi Bella Astillah memberitahu buat masa ini, pintu hatinya sudah tertutup untuk menerima mana-mana lelaki.

Bella ingin meneruskan kehidupannya dan memberikan fokus kepada keluarga dan kerjayanya.

Buat masa sekarang saya rasa masih terlalu singkat dan belum fikir soal jodoh. Saya hanya nak fokus pada dua benda iaitu keluarga dan cari rezeki. Hati saya betul-betul tertutup rapat untuk mana-mana lelaki buat masa ini.

Berbicara mengenai andainya ada peluang kedua buat bekas suaminya, Bella berkata dia menyerahkan soal itu kepada takdir. Namun, sekiranya tiada lagi jodoh antara mereka, Bella harap Aliff dapat melupakan dirinya.

Nak kata serik itu tidak sebab setiap pasangan yang berumah tangga pasti akan merasai ujian yang begini. Saya anggap ia takdir saya. Mungkin saya kena muhasabah diri dan perbaiki kekurangan yang saya tak nampak selama ini.

Kalau jodoh saya bersama Aliff, Alhamdulillah tapi kalau tidak pun saya harap masing-masing boleh move on dan bahagia kerana saya tidak mahu bermusuh.

Terdahulu, Aliff sudah beberapa kali memberikan bayangan dia mahu rujuk kembali dengan bekas isterinya itu. Melibatkan soal hati dan perasaan, Bella berkata dia tidak boleh menerima Aliff hanya disebabkan rasa simpati dan kasihan.

Sumber Berita : mStar Online


14 responses to “Hati Saya Tertutup Rapat Untuk Terima Mana-Mana Lelaki – Bella Astillah”

  1. Anonymous says:

    Aduh sakit tekk ni

  2. niasha says:

    hahhahaa. muka dia ni tak mekap mcm bibik2 ku sayang . hahhaaa

  3. Anonymous says:

    nak berhutang ke tak..beli kereta nih..kereta lama dh 10 tahun..masih boleh pakai, tetpi tetiba semenjak dua menjak ni, bila tgh drive, enjin mati..cepat2 aku hidupkan..belakang kereta aku masa tu lori hantu pulak yg drive..
    nak hutang ke x..

  4. Anonymous says:

    kita yg pompuan ni tgok kim kardhasian body pun dh kata ..wow..wow..wow…apa pulak naluri lelaki …aduuhhhh..

  5. Sampah mykt says:

    Nak pi cari baju untuk Sajat nak kawin , jadi bini no 2. Aliff shukri …. Baru boleh pakai seluar dalam berjenama dari petaling street …

    Lusa pulak Sapi nak kawin jadi laki no 4 vida tembam … Kena pulak cari baju nak pakai jenama kulit kayu .

Loading...