Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Hati Saya Kering, Tak Kisah Mereka Mengata Gaya Rambut Saya – Scha Al Yahya

Aidilfitri lalu sepatutnya menjadi hari semua orang saling bermaafan dan kalau boleh tidak lagi mengulangi sikap buruk mereka, namun masih ada segelintir netizen yang tidak berhenti ‘membawang’ dan mengkritik teruk gaya rambut terbaru pelakon Scha Al Yahya.

Advertisement

Mereka menganggap potongan rambut itu tidak sesuai dengannya dan kelihatan seperti orang gila. Meskipun dimalukan sebegitu, Scha bagaimanapun beliau tidak terkesan dengan pendapat berkenaan yang agak biadap.

Saya gembira dapat potong rambut pendek kerana sudah beberapa tahun menyimpan rambut panjang, jadi ia seperti satu imej baharu dalam kerjaya saya. Apabila ada orang menyamakan rambut saya dengan kobis dan mop lantai, saya okey sahaja kerana saya seorang yang hati kering, mereka boleh mengata saya, cuma jangan sentuh anak saya sahaja.

Saya berasa bebas kerana sudah lama tidak berambut pendek, jadi buat masa sekarang, saya akan menikmati gaya ini sepuas-puasnya.

Namun, masih ada yang memuji Scha lebih cantik dan comel persis wanita Jepun dengan fesyen terbaru rambutnya itu.

Sumber Berita : Kosmo

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

32 Comments

  1. Ibu

    June 29, 2018 at 9:39 am

    pesen rambut ni dah ada zaman sy sekolah dulu, sy pun pernah potong sebegitu tak hairan pun tengok, mungkin generasi sekarang tak tau, satu ketika hebat pesen ni even yg retis2 Hollywood pun ada buat

  2. Nancy Maxx

    June 27, 2018 at 8:04 am

    Scha nampak lagi muda dengan rambut ni.

  3. Cassandra Eve

    June 26, 2018 at 9:51 am

    Modern & Chic look ! You got style Scha ! Something new for a change ..
    Fresh & Neat !

  4. Anonymous

    June 26, 2018 at 9:51 am

    untuk event /photoshoot/ runway/ads/ pertunjukkan rambut boleh la ko buat mcm ni…ko nak letak helikopter style pun boleh…bahagian fringe/bangs tu..asal x rata..terlalu pendek..if it paras kening ok jugakk..aku pun xfhm ..ni bob cut or style victoria beckham? yihh..fired la hairdresser tu..

  5. Nonna

    June 26, 2018 at 9:12 am

    Husband cakap it was done by a “professional” hair dresser yg dtg rumah. Adooi ni dikatakan professional? Baik pergi barber shop. Lagi pun Scha n Awal said ok je sbb “ITS TOO LATE” to anything so terima je le, kan? If i were uolls saman je si pemotong rambut bodoh tu!

Loading...
To Top