Written by Bella | November 29th, 2018

Bekas isteri Hafiz Hamidun iaitu usahawan kosmetik, Joy Revfa nampaknya sudah pun bertemu pengganti.

Hati sedang berbunga dan bahagia, Joy nampaknya sudah semakin terbuka mengenai hubungannya bersama kekasihnya itu dengan berkongsi beberapa saat indah bersama menerusi akaun Instagramnya.

Dikenali sebagai Faiz, rata-rata netizen memuji kekacakan teman lelakinya itu. Mereka turut mendoakan kebahagian pasangan ini dan berharap mereka ada jodoh bersama sehingga ke jenjang pelamin.

Wah, boleh tahan juga citarasa dan pilihan hati Joy. Apa-apa pun, kami juga mendoakan agar hubungan kali ini menemui pengakhiran yang membahagiakan.

41 responses to Hati Joy Revfa Sudah Dimiliki, Tayang Kekasih Baru?

  1. Anonymous says:

    kacak ke???

    3

    1
  2. Anonymous says:

    Haha.sick

    14

    0
  3. Anonymous says:

    Sick

    5

    0
  4. grumpydrive15 says:

    Okaylah as long as laki tu bukan biawak hidup.

    18

    0
  5. yat says:

    Muka macam lukisan penuh dengan kesenian :-)

    8

    0
  6. Anonymous says:

    Meroyanlah Hafiz Hamidun lepas ni.. High maintenance & kuat propa pompuan ni

    4

    1
    • Stupidyou says:

      High maintnnce pun bkn dia mnta dt ko.. sume dia pkai dt die.. ko sakit ht knp? Jeles?
      Kuat propa? Mcm ko x propa.. hipokrit sgt.. puii..

      11

      1
  7. Anonymous says:

    Hati manusia berubah2. Dulu dengan Hafiz Hamidon, bersungguh untuk lebih dekat dengan agama. Sekarang sudah lain. Ikut la Joy. Dah janda 2 kali pun. Pikir sendiri, tanggung sendiri.

    10

    0
  8. Anonymous says:

    Orang perlis ? Hmm xyah la joy kalau org2 utara ni. Huuuhu

    Btw laki tu keje apa. Cari yg sekufu dgn joy. Xnak lelaki tu menumpang duit joy. Semoga joy happy sentiasa ye si cantik jelita. Minat sgtt joy ni. Wanita yg berjaya. Tak lemah! like lah perempuan mcm ni ;)

    0

    18
  9. bangla says:

    xhensem pun,,muka mcm bangla jual karpet jew

    2

    2
  10. prihatin says:

    jgn nanti lepas kawin ngaku dara lagi ya…
    Pas tu sudah2 la tayang bf..nanti akan dtg ko kutuk lak smua cite dlm kelambu keluar…

    8

    0
  11. Anonymous says:

    memang musim org upload tayang gmbr bf ke skrg ni? aku tgk yg lelaki rileks je, yg pompuan pulak menggelabah takot kena caras tapi upload sakan kihkih

    4

    0
  12. Anonymous says:

    tebalnya make up dia…tapi aku pernah jumpa dia tanpa make up…cantik sgt

    2

    0
  13. Anonymous says:

    seghopa cam hapis midon je joy.. mmg taste mcm tu eh? ok la tu kawen kaih… jgn tunggu lama nohhh.. hahahaha

    0

    0
  14. naktahuje95 says:

    bagus lah tu dah ada boifren, aku ni pula bila agak nya nak ada boifren hmmm

    1

    0
  15. SyaDeL says:

    bapak berani laki ni nak isterikan joyyy… bkn ko tak pernah tau kes2 die sblum ni.. dgn laki first ko kutuk die kat socmed, ngan hafiz pun sama siap hal dlm kain lagi die selak.. yg ni mau dgn kurap celah bontot ko pun die cite kat ig die.. tp tgk gambar die dekat surat kabar xde la cantik sgt.. mybe guna filter je lebihhh..

    8

    0
  16. joy yah says:

    dia ni jap2 pakai cm hajjah…jap2 pakai cm saja nak kena kecam tp off komen…ketat sendat…bf baru ni make sure ko x lemah tenaga batin…

    5

    0
  17. Anonymous says:

    joy oren..joy epal..mangga dan jabu batu.. teenngggng teng teng teng teng teng…..

    0

    0
  18. Jo says:

    Muka ada iras sidang kasim, ada puak mereka kot…
    Abg Nara ni dh takde gosip artis lain lg ke, nk up citer si joyah refa ni plk..bkn artis pung…

    1

    0
  19. fishball says:

    nanti besok2 break sila delete pic satu2 ye. HEHHEHEHEEE

    2

    0
  20. missnaktau says:

    nak tanya je , pakai gelang bertulisan jawi kat tangan cebok boleh ke…. takan setiap kali masuk toilet bukak…

    0

    0
    • Anonymous says:

      Bukannya ayat suci pun tulisan jawi tu nama dia siti arifah ko bajet concern sgt baca jawi pun x reti booo

      1

      1
    • Huhuhaha says:

      Alahai x bijaknya awak ni… Tulisan jawi bkn bermakna suci. Ayat quran je suci. Amenda la… Berlmbk buku akademik tulis dlm tulisan jawi dm bahasa lain jugak, bhs parsi contohnya. Klu ko tgk, mesti ko ingat quran kan? Hahahaha. Asal jawi je suci. Itulah tak reti baca jawi,… Kan dah kantoi bodoh

      1

      0
  21. Huhuhaha says:

    Alahai x bijaknya awak ni… Tulisan jawi bkn bermakna suci. Ayat quran je suci. Amenda la… Berlmbk buku akademik tulis dlm tulisan jawi dm bahasa lain jugak, bhs parsi contohnya. Klu ko tgk, mesti ko ingat quran kan? Hahahaha. Asal jawi je suci. Itulah tak reti baca jawi,… Kan dah kantoi bodoh

    1

    0

Leave a Comment

Optional