Hati-Hati Dengan Orang Gaji Anda, Kekejaman Merata-Merata

Trending

Hati-Hati Dengan Orang Gaji Anda, Kekejaman Merata-Merata

gambar budak dipenggal

Baru terbaca muka depan Harian Metro semalam. Malaysia nie dah tak selamat lagi dah. Takziah kepada keluarga Allahyarham. Balik-balik rumah tengok satu famili dah kena bunuh. Kena tikam dengan pisau, kena penggal. Memang kejam. Kenapalah manusia sekarang nie tak berhati perut?

Advertisement

Email yang kami dapat nie pun menunjukkan kekejaman seorang orang gaji. Betul ke tak kami tak tau la kan. Sanggup dia bunuh budak kecik yang comel kat gambar atas tue. Kalau kami memang akan kami jaga bak menatang minyak yang penuh. Sebab nature manusia memang sukakan budak-budak. Lagi-lagi yang kecik dan comel.

Kalau anda lemah semangat, tengah mengandung atau pun ada penyakit jantung dan penyakit-penyakit yang sewaktu dengannya, sila jangan tengok gambar-gambar seterusnya. Berkemungkinan besar anak dalam perut akan terus keluar akibat kejutan yang melampau.

gambar budak dipenggal

gambar budak dipenggal

gambar budak dipenggal

 

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

53 Comments

  1. mama

    November 15, 2013 at 9:52 am

    ya allah,kejam nye dye..jauhkan lh..aq pun ade ank..

  2. ibu

    March 29, 2011 at 10:45 am

    org gaji apa mcm tu….dia setan,klu ibu npk org tu,ibu kubur dia hidup2!!!!!!!!!!

  3. Ntot [email protected]

    March 11, 2011 at 8:12 am

    Ya Allah…Kenapa kejam sangat manusia ni weeeeyyyy !!! Cam @%$#^ betul laa !!!