‘Haters’ Kat Malaysia Semua Gila, Nak Tahu Siapa Saya Seolah Saya Mencuri – Sajat

Hiburan

‘Haters’ Kat Malaysia Semua Gila, Nak Tahu Siapa Saya Seolah Saya Mencuri – Sajat

Selepas tidak berpuas hati dengan pihak media menyebut nama lelakinya ketika melaporkan berita, usahawan Nur Sajat sekali lagi ‘mengamuk’ dan melabelkan ‘haters’ di Malaysia ini gila kerana terlalu ingin mengetahui jantina beliau yang sebenar.

Advertisement

Luahan itu dimuat naik ke akaun Instagramnya dengan kapsyen, mungkin ramai yang cemburu dengan kecantikannya.

Terdahulu, nama sebenar Sajat iaitu Muhammad Sajjad Kamaruz Zaman mula didedahkan pihak mahkamah ketika ushawan itu menghadapi pertuduhan gagal membayar cukai GST. Kecoh namanya menjadi kritikan, Sajat menuduh wartawan sengaja putar belit dan menyampaikan informasi yang tidak benar

Sajat juga memberitahu nama penuhnya dalam kad pengenalan tidak mempunyai awalan Muhammad.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

54 Comments

  1. Sabri Ali @ Nick

    December 25, 2018 at 7:29 pm

    GARBAGE LADYGUY

  2. Anonymous

    December 25, 2018 at 2:11 pm

    Memang pun awak pencuri mohamad sajjad….. pencuri jantina! Kau telanjang pun org x bernafsu sebab fake… semua silikon siam… coach yin je yg gila sebab duit kau banyak… suara pun garai… ramai bapok pondan2 bersuara mcm kau

  3. prihatin

    December 25, 2018 at 10:49 am

    kalau btul bkn jantan napa nak mengamukkkk abg jat oooi!!!!.. satu lagi tunjuk je IC tu sebagai bukti baru la org semua senyap… abis cite. kalau tak sampai bila pun org akan kata ko tetap jantan.

  4. Noname

    December 25, 2018 at 10:33 am

    Speak the truth kn senang…cm saffie dll
    Klu kata perempuan jgn sexy cm x de agama kut..
    Klu kata khunsha or whatever jadi la yg dihormati
    Mmg x curi tapi cm menipu publik cmni..

  5. Anonymous

    December 25, 2018 at 10:06 am

    Kalau nur sajat di pihak yang benar buar report polis jika repoter yang salah…..

Loading...