Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Hasrat Saleem Sertai Gegar Vaganza Tidak Kesampaian – Zamani

Selepas bertarung dengan kesakitan akibat kemalangan jalan raya kira-kira sebulan lalu, semalam kita dikejutkan dengan berita penyanyi Saleem Iklim meninggal dunia. Tentu sekali pemergian Allahyarham memang menyedihkan bukan sahaja buat penggiat industri seni tetapi juga peminat.

Advertisement

Seorang lagi penyanyi berbakat besar iaitu Zamani Slam turut terkejut dengan kehilangan rakan baiknya itu, beliau memberitahu Allahyarham pernah menyatakan hasratnya untuk menyertai program Gegar Vaganza.

Ketika arwah masih sihat, kami sempat bergurau untuk bersama-sama menyertai program nyanyian, Gegar Vaganza. Namun, saya agak terkilan kerana tidak sempat bercakap dengan arwah buat kali terakhir. Ketika melawatnya selepas kemalangan tempoh hari, arwah sudah tidak boleh bercakap. Sebenarnya, banyak impian dan hasratnya yang masih belum kesampaian, namun Allah lebih menyayanginya.

Bakat yang ada pada Saleem memang tiada tandingannya dan beliau juga mempunyai aura yang begitu istimewa. Sekali lagi kami ucapkan takziah kepada keluarga arwah dan semoga terus tabah.

Sumber Berita : BH ONLINE

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

15 Comments

  1. Anonymous

    October 15, 2018 at 11:29 am

    sekadar cerita benar dri kisah masyarakat.
    Ada sebuah family tu, bersuamikan penagih, dri anak pertama hinggalah ke 7, ssh nk berhenti dgn fit, kerja x kerja, kerja x kerja si laki, bini punyalah sbr brtahun2, bini pun kerja mcm general worker, semua keja buat utk menyara kuarga. Smpai anak pun dh bekerja, pergaduhan dlm kuarga mmg jgn ckplah, sering saja terjadi.
    Hinggalah suatu hari tu bertengkar ..si bini amat geram dn ckp dlm hati..aku sudah sbr dgn ko bertahun2..hendaknya ko mati di langgar lori.

    Tetiba suatu hari mmg dilanggr lori..jdi inilah kisahnya. Isteri derita dn sabar bertahun2, sepak terajang jgn ckplah..siapa yg harus kita salahkan dlm hal ini.
    Alhamdulillah, anak2 walaupun setakat SPM, tapi ada yg jadi Anggota, Tentera DiRaja dn tiada yg menagih seperti si bapa.

  2. faraj

    October 15, 2018 at 11:18 am

    Al Fatihah …ni semua salah Najib..

  3. Pa'e

    October 15, 2018 at 11:14 am

    Tak dpt lgxdpt lg la nk tengok gndingan suara emas zamanixsaleem kt konsert.. kuartert suara emas negara da kurang sorang… JamalxAmyxSaleemxZamani….

  4. Kak Teh

    October 15, 2018 at 11:06 am

    Kesian..mmg Allah lbh sayangkn dia..sekurang2nya bakat dia ada pd ank dia sape entah lupa lak nama dia tu..yg keje Bomba tu lahai..

    • Anonymous

      October 15, 2018 at 11:20 am

      taip je kt google tajuk “siapa anak salem yg kerja bomba tu”..adalah jawapan..mls punya org..

    • Kobes Bunga

      October 15, 2018 at 11:47 am

      kahkahkah… win!!!!!! Jawapannya Syafiq Farhain…

    • Anonymous

      October 15, 2018 at 2:53 pm

      Mmg malas nk Google tgh online membawang terlupa lak nama bdk tu..lahai..hehe..t.kasih Kobes Bunga

  5. Anonymous

    October 15, 2018 at 10:39 am

    Mlm tdi GV..kumpulan Forteen..nyayikan Lagu Salem..”tiada mimik muka sedih”..kenapa terus ke next week.
    Kenapa Elite ..x mara.

Loading...
To Top