Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Hasil Kecaman Netizen, Aliff Syukri Dapat RM 53K Daripada Google

Walaupun sering dilanda kontroversi dan kecaman, nyata apa yang dilalui oleh jutawan kosmetik itu agak ‘berbaloi’ apabila beliau baru-baru ini cukup gembira saat menerima wang yang agak lumayan daripada Google Malaysia berjumlah RM53,000.

Advertisement

Ia adalah hasil daripada blog dan juga saluran YouTube beliau yang kini mempunyai hampir 340,000 pelanggan. Video beliau sering mendapat jumlah tontonan tinggi meskipun ada antara penonton hanya sekadar ingin memberikan komen mengecam beliau.

Tidak kedekut, Aliff menerusi satu video dilihat berkongsi wang ganjaran tersebut dengan isteri tercinta dan juga kakitangannya di pejabat.

Nampaknya semakin banyak kecman,  semakin murah rezeki Aliff dan beliau mengucapkan terima kasih kepada netizen yang sering mengutuknya. Siapa sangka disebalik sesuatu yang negatif ada juga keutungannya.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

14 Comments

  1. Huhuhaha

    December 1, 2018 at 8:53 pm

    Harap2 la duit tu berkat ye alif!

    • Anonymous

      December 3, 2018 at 5:30 pm

      tak berkat

  2. aiti kasim

    December 1, 2018 at 4:38 pm

    54k untuk maruah diri dan keluarga. #equaltopelacur

  3. mak c kina

    December 1, 2018 at 8:32 am

    ok…ni yg dia nak sebenarnya…so korg xyah la susah2 & hundah gulana kalau xtgk video dia yg akan dtg ye..

  4. Anonymous

    December 1, 2018 at 7:29 am

    Org yg betul betul kaya mcm pemilik FB, Robert Kuok tak akan tayang duit kat public. Org yg alang alang kaya mcm dia ni je yg suka tayang duit. Kejutan budaya budak ni

    • Anonymous

      December 3, 2018 at 9:08 am

      Sbb die x kaya la die tayang supaya irg kecam die. Pastu bole die bertambah kaya . Bijak permainan die

  5. Antibodoh

    December 1, 2018 at 1:29 am

    Itu la sbbnya benda paling bagus adalah untuk TAK LAYAN LANGSUNG semua pengasas kosmetik haram jadah ni. Kita dok kecam apa semua tu is giving them attention. Kau rasa dia kisah ke kau bodoh bangangkan dia? Any publicity is good publicity, even if diorang kena gadaikan maruah diorang. Stop making them relevanttt!!!!

    • minah jambu say

      December 3, 2018 at 10:24 am

      sape yg bodoh sekarang?

Loading...
To Top