Harith Iskandar Stand Up Comedy Di Metro Theatre, Sydney

Trending

Harith Iskandar Stand Up Comedy Di Metro Theatre, Sydney

Hai tengok video ni, gua rasa tak sabar nak tunggu Lawak ke Der keluar panggung! gua rasa la si Harith Iskandar ni gifted, otak dia boleh fikir macam-macam benda di sekeliling untuk dijadikan lawak. #RESPECT

Advertisement

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

6 Comments

  1. Pingback: Gambar-Gambar Artis Anugerah Popular ABPBH2012 | Kelakar + Giler

  2. Pingback: (32 GAMBAR)Selebriti-Selebriti Di Sidang Media ABPBH2012 Yang Ketiga | MalaysiaLeaks.com

  3. Anonymous

    March 1, 2013 at 9:10 am

    harith isakandar xnk masuk maharajalawak mega ker? hmm

    • Orked Berduri

      March 1, 2013 at 12:31 pm

      dia bukan taknak masuk maharaja lawak, standard dia lebih tinggi dari MLM tu. that is why dia buat stand up comedy yang memang ada jemputan khas untuk dia. takut kalau orang melayu tak faham comedy dia kan, well malaysian ni kan typical.

    • Orked Berduri

      March 1, 2013 at 1:08 pm

      standard harith iskandar tinggi, bukan takat MLM. Cubalah faham! hadoiii.

  4. Seseorang

    March 1, 2013 at 9:09 am

    klu ada maharajalawak mega lagi.. harith iskandar xnak join ker?

Loading...