“Hari Lahir Kau Aku Yang Dapat Hadiah!” Nadzmi Adhwa Terharu Dapat Kereta Mewah Daripada Isteri, Ardell Aryana

Hiburan

“Hari Lahir Kau Aku Yang Dapat Hadiah!” Nadzmi Adhwa Terharu Dapat Kereta Mewah Daripada Isteri, Ardell Aryana

Berbalas-balas ‘surprise’ nampaknya pelakon yang juga suami isteri, Nadzmi Adhwa dan Ardell Aryana apabila mereka dikatakan saling memberi hadiah berupa kereta mewah sempena ulang tahun kelahiran Ardell yang ke-31, baru-baru ini.

View this post on Instagram

A post shared by ????? ????? ??? ???? (@nadzmiadhwa)

Advertisement

Jika sebelum ini Nadzmi ada membuat kejutan  berupa hadiah Toyota Alphard sempena hari lahir Ardell, kali ini isterinya itu difahamkan telah menghadiahkan Nadzmi dengan kereta mewah jenih Mercedes Benz C-300 di hari kelahirannya.

View this post on Instagram

A post shared by ????? ????? ??? ???? (@nadzmiadhwa)

“Selamat hari bahagia Ardell Aryana. Tapi harini aku yang paling bahagia sebab dapat isteri baru. Hari lahir kau tapi aku yang dapat hadiah. Kalau tiap-tiap hari, birthday kau seronok juga kan, hari-hari dapat hadiah.”

Nadzmi dilihat telah berkongsikan perkara itu menerusi sebuah hantaran di Instagram miliknya untuk tatapan peminat.

Ujar pelakon dan juga pengacara TV itu lagi, Ardell tidak pernah mengecewakannya terutama dalam bab memberi kejutan istimewa sejak mereka belum berkahwin lagi.

Advertisement

Terdahulu, Nadzmi dan Ardell Aryana telah mendirikan rumah tangga pada 1 September 2019 dalam sebuah majlis sederhana yang diadakan di kediaman Ardell bertempat di Seri Kembangan.

Hasil perkongsian hidup pasangan ini kini dikurniakan seorang cahaya mata perempuan iaitu Arwa Malaikha Urwa pada 5 Jun 2020 yang lalu.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

3 Comments

  1. anonymous

    April 17, 2021 at 12:27 am

    dah lah tak pemes nak jugak show off tu serabut selekeh berangan

  2. ncldl

    April 15, 2021 at 10:38 am

    kalau bertudung, berjubah, tp mnde simple mcm ni pun x boleh nk simpan sndr, masih nk menunjuk2, hurm… pikir sndr laa..

    realitinya brp byk suami isteri saling bertukar hadiah, mgkin x mewah mcm ni.. tp org lain x batak like

  3. tecit

    April 14, 2021 at 10:56 am

    adeh sape depa dua ni. dedua pon aku xkenal

Loading...