July 18th, 2013

Isteri kedua Ashraf Muslim sejak hari Ahad (7 Julai) yang lalu, Wan Sakinah enggan memberikan sebarang komen mengenai kontroversi yang sedang melanda perkahwinan mereka. Walaupun diasak dengan pelbagai soalan oleh wartawan Berita Harian, bekas kakitangan sebuah syarikat televisyen ini tetap tenang dan menjawab panggilan dengan tenang.

wan sakinah

Jawapan pendek yang diberikan oleh Wan Sakinah apabila diminta memberi komen ialah:-

Harap faham, saya tak boleh cakap apa-apa pun. Minta maaf

wan sakinah

Difahamkan juga Ashraf Muslim turut membawa isteri pertama dan isteri keduanya ini secara berasingan ke tapak perniagaan minyak wangi di sebuah bazaar Ramadhan. Didapati Wan Sakinah lebih kerap berada di gerai berkenaan iaitu hampir setiap hari.

Pastinya Dayana kecewa dengan perkahwinan kedua suaminya ini. Namun begitu, Wan Sakinah sudah pun sah menjadi isteri kepada Ashraf Muslim. Semoga Ashraf dapat berlaku adil dan tidak mengabaikan isteri pertamanya. Janganlah habis madu sepah dibuang pula.

gluta cell

P.S: Kulit bermasalah? Kulit kelihatan kusam dan tidak bermaya? Tak perlu risau kerana.Jangan risau kerana Gluta Cell adalah penyelesaianya. Ramai yang telah berjaya dengan Gluta Cell. Berkesan dalam masa hanya 14 hari. Layari www.azaleadenaturale.com untuk info lanjut.


Comments are closed.

Loading...