Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Haqiem Rusli Umum Tidak Jadi Berhenti Menyanyi

Mengalami masalah tekanan perasaan gara-gara kecaman yang dilemparkan kepada dirinya, penyanyi Haqiem Rusli sebelum ini mengumumkan keputusannya untuk berhenti dari bidang nyanyian.

Advertisement

Ketika itu ramai juga rakan artis yang memberikan kata-kata semangat agar Haqiem tidak mudah mengalah kerana baru sahaja ingin menapak dalam industri muzik.

Terbaru, Haqiem menerusi akaun Twitternya memberitahu beliau sudah membuat keputusan untuk meneruskan kerjayanya sebagai penyanyi selepas mendapat sokongan yang luar biasa daripada pemiantnya.  Beliau turut memohon maaf atas kenyataannya sebelum ini yang mencetuskan pelbagai spekulasi.

Harapnya Haqiem selepas ini akan memperbaiki dirinya dan tidak mudah membuat keputusan berdasarkan emosi lagi. Semoga terus sukses.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

23 Comments

  1. Anonymous

    July 5, 2018 at 12:44 am

    Berhenti lah jadi apa kau nak jadi. Kau dgn boy iman tu mmg sama level. Baik kau pegi belajar dari jadi manusia mcm takda hala tuju.
    Sampah.Rubbish.Garbage dan lain2 yg berkaitan.

  2. haha

    July 4, 2018 at 4:52 pm

    PERGI MAMPOS KAU HAKIM,PERANGAI BABI MAIN HATI PERASAAN PEMINAT KAU.PUNYA CELAKA BABI NI FUCK OFF

  3. haqiem serabut

    July 4, 2018 at 4:04 pm

    aku baru nak baik dari depression sebab dia ckp dia nak stop jadi penyanyi..now tak jadi berhenti pulak. terus depression aku dtg balik..

  4. kecik

    July 4, 2018 at 2:24 pm

    aku rasa lepas ni dia betul2 depresi.. sebab makin teruk kena kecam..

  5. jeppppppppppppppppppp

    July 4, 2018 at 2:21 pm

    penat mak meratap bucu bantal bila kau announce nak berhenti haritu dik. awas ya.

Loading...
To Top