Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

(Happy) Birthday Dynas Mokhtar

Selamat Hari Jadi kepada Dynas, pada awal bulan March dulu, dah terlambat beberapa minggu tapi kami Di Beautiful Nara nak wish jugak. Dynas ni memang cantik, kami pernah terserempak dengannya ,  tinggi lampai & cantik kulit Dynas. Pakai produk apa ? Share lah dengan kami..kami nak cantik jugak macam Dynas…

Advertisement

Dynas ni bukan sekadar artis , tapi otak bisnes dia geliga gak, ada butik di Hartamas. Koleksi baju Dynas, kalau dah artis tu, memang vogue lah. Kalau ada yang nak membeli nya, boleh tengok di blog Dynas .  Dynas ni tengah mengandung , 4 bulan dah kalau tak silap. Takde muntah-muntah ke?

gambar credited from blog Dynas

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama