March 21st, 2009

Selamat Hari Jadi kepada Dynas, pada awal bulan March dulu, dah terlambat beberapa minggu tapi kami Di Beautiful Nara nak wish jugak. Dynas ni memang cantik, kami pernah terserempak dengannya ,  tinggi lampai & cantik kulit Dynas. Pakai produk apa ? Share lah dengan kami..kami nak cantik jugak macam Dynas…

Dynas ni bukan sekadar artis , tapi otak bisnes dia geliga gak, ada butik di Hartamas. Koleksi baju Dynas, kalau dah artis tu, memang vogue lah. Kalau ada yang nak membeli nya, boleh tengok di blog Dynas .  Dynas ni tengah mengandung , 4 bulan dah kalau tak silap. Takde muntah-muntah ke?

gambar credited from blog Dynas


Comments are closed.

Loading...