January 28th, 2020

Sejak beberapa hari lalu, hangat diperkatakan mengenai dakwaan Pencetus Ummah Abu sekali lagi ‘kantoi’ curang selepas isterinya, Hana Azraa memuat naik foto seorang wanita di Instagramnya yang dikatakan skandal baru suaminya.

pu abu curang

Bagaimanapun, Abu menafikan tuduhan dia berlaku curang dan menjelaskan perkara yang disebarkan oleh isterinya itu adalah spekulasi semata-mata dan bukan berdasarkan kenyataan sebenar. Malah, Abu berkata tindakan Hana itu mungkin kerana emosi ketika hamil.

Saya mengambil maklum berhubung berita yang viral semalam membabitkan diri dan isteri saya. Apa yang viral itu adalah spekulasi semata-mata dan tidak berdasarkan kenyataan yang sebenar.

pu abu curang skandal pu abu curang skandal

Hakikat yang sebenarnya ialah hal yang melibatkan kecurangan tidak berlaku dan hanyalah salah faham, mungkin faktor emosi orang mengandung.

Dalam pada itu, Abu menerusi akaun Instagramnya turut memberitahu dia tidak mengetahui sumber gambar wanita yang dimuat naik oleh isterinya itu. Menyifatkan ia satu cubaan untuk mengaibkan seseorang.

Menurut Abu, dia akan tampil menjawab segala spekulasi dan menceritakan perkara sebenar selepas pulang daripada bertugas di Tanah Suci Makkah.

Sumber Berita : mStar Online

5 responses to “Hanya Salah Faham, Mungkin Faktor Emosi Orang Mengandung – PU Abu Nafi Curang”

  1. mama says:

    Ala xheran pun kalau Abu ni curang lagi…dah pernah curang pun kan …

  2. Anonymous says:

    Apasal bila dah kecewa, siap nak doakan kebahagiaan yang broke yang heart dengan pasangan baru? Pigiii dahhhh…. Tak payah poyo, berlakon suci. Kalau doakan dlm diam sudah. tapi aku, idak sior nak doakan dia bahagia dengan pompuan lain. No Way. Dah la koyakkan hati kita, nak doakan dia bahagia dengan pasangan lain, dgn anak2. Kalau dema elok, Allah akan beri rezeki kebahagiaan. But aku tak akan doakan sebab aku nak move on. Lantak ko lah nak hidup camne.

  3. Anonymous says:

    Biasanya lelaki yg buat hal bila bini bunting..90% fakta btui…

  4. korok says:

    yg muka pecah x hensem mmg cmni erk…bajet2 laku…pompuan yg menyondol pun buta kot…

  5. cikgu english says:

    Otak kat batang pasai tu pagi petang malam keje nak tutuh pompuan. Ni lah islam kat malaysia sekarang ni, ramai dah sesat ikut ajaran PU ki mak

Tinggalkan Komen Anda Di Sini