September 30th, 2015

Kejayaan filem Polis Evo tidak dapat dinafikan lagi, baru sahaja 11 hari ditayangkan di pawagam nyata filem tersebut mempunyai kualitinya tersendiri apabila berjaya mencecah kutipan sehingga RM8 juta. Ini adalah satu prestasi yang boleh dibanggakan bagi filem tempatan.

Walaubagaimanapun, ada yang tidak senang dengan cara pelakon utamanya Shaheizy Sam mempromosikan filem tersebut dimana beliau sering hadir ke majlis-majlis dengan hanya memakai t-shirt Polis Evo. Ada pihak yang beranggapan promosi sebegitu agak terlampau apatah lagi beliau berpakaian sebegitu sewaktu menjadi penyampai anugerah di FFM 27 lepas.

Ada orang cakap saya tidak hormat majlis kerana pakai baju T murah di majlis-majlis hiburan antaranya ketika menghadiri majlis anugerah Festival Filem Malaysia ke 27 (FFM 27) baru-baru. ini.

Orang ramai cuma nampak pengorbanan saya kuruskan badan sahaja, tapi mereka tidak tahu itulah sebenarnya (berbaju T) pengorbanan saya yang orang tidak nampak, biarlah orang cakap saya malukan diri sendiri di majlis-majlis hiburan.

Ada pelbagai cara untuk mempromosikan filem sebenarnya, tetapi pada kami tidak salah pun untuk sesetengah majlis jika Sam berpakaian sedikit formal bukan? Apa-apa pun bak kata Sam biarlah beliau di kritik apa ada hal bukan? Asalkan beliau membuktikan pengorbanannya untuk filem Polis Evo membuahkan hasil.

Sumber Berita: mStar Online


Comments are closed.

Loading...