Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Hanya Manusia Biasa, Isteri Shukri Yahaya Akui Cemburu Lihat Adegan ‘Mesra’ Suami Ketika Berlakon Dengan Wanita Lain

Tya Adnan

Isteri kepada pelakon Shukri Yahaya yang juga merupakan Instafamous, Tya Adnan mengakui dirinya berasa sedikit cemburu apabila melihat aksi mesra suaminya ketika berlakon dengan pelakon wanita lain.

Tya AdnanSumber : Instagram Tya Adnan  

Tya ataupun nama sebenarnya Siti Nurfatihah Ahmad Adnan,29, mendedahkan bahawa dia akan mengelak daripada menonton mana-mana drama lakonan suaminya itu apabila ditayangkan di televisyen.

Advertisement

Jelasnya lagi, dia hanya merupakan insan biasa dan setiap manusia yang bergelar isteri pastinya mempunyai perasaan cemburu di dalam hati apabila melihatkan suami melakukan adegan ‘sweet’ meskipun hanya berlakon semata-mata.

Tya dilihat memberi respon tersebut menerusi sesi pertanyaan ‘Ask Me Question’ di ruangan Instagram bersama peminat dan pengikut media sosialnya.

Tya AdnanSumber : Instagram Tya Adnan  

“Ye, jujur la ni. Jeles je. Sebab i bukan robot. Manusia biasa je kan. Ada perasaan. Tapi macam i cakap sebelum ni, i memang tak tengok cerita husband i. I Avoid je la daripada mata pandangan i. Husband i pun profesional. Dia tahu mana kerja, mana real life. Mana rakan kerja, mana bini.”

Tambah Tya lagi, dia berasa bersyukur kerana dikurniakan seorang suami seperti Shukri yang sangat profesional dalam urusan kerjaya dan keluarga.

View this post on Instagram

A post shared by Tya Adnan (@tyaadnan)

Sekadar info, Tya yang juga merupakan seorang pelakon sambilan sebelum ini telah mendirikan rumah tangga dengan Shukri Yahaya,33, pada November 2015 yang lalu dan kini dikurniakan dua orang cahaya mata iaitu Aaira Ameena,5, dan Maleeq Miqayl yang kini berusia tujuh bulan.

SUMBER : Instagram Tya Adnan
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

2 Comments

  1. tecit

    February 15, 2021 at 10:14 am

    sweetnye gmbar die peluk syukri tu.. Syukri pon mmg hensem. menjiwai watak time belakon. klu laki aku pelakon pon aku jeles wehhh. mujur laki aku bukan pelakon.

  2. Tya

    February 13, 2021 at 12:14 am

    Berhenti je le berlakon. Hmmm.

Leave a Reply to Tya Cancel reply

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama