Hanya Di Malaysia…

Trending

Hanya Di Malaysia…

hanya di malaysia

Kat negara lain tak ada nie, kat Malaysia je ada.

Advertisement

Lagi gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


.

hanya di malaysia

hanya di malaysia

hanya di malaysia

hanya di malaysia

hanya di malaysia

hanya di malaysia

hanya di malaysia

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Loading...

35 Comments

  1. the walking dead Road to survival

    September 17, 2015 at 3:28 am

    Thanks to my father who informed me about this web site, this website is truly amazing.

  2. Parker Brown

    November 18, 2011 at 10:44 pm

    Hah, Italy protesters rally against Berlusconi

  3. ewaahhh

    April 11, 2011 at 12:56 pm

    lawak2..tp yg 40km/j laju!!! baling batu~~~ saya tau kt mne….ari2 nmpk tp skrg dh xde lg….lokasi kg kuala paya..Segamat johor…(kawasan kg yg ramai kanak2 main tepi jalan)

  4. Sufi Tshirt Printing

    November 6, 2010 at 3:16 pm

    haha..yang last skali tu yg best..jaki jipang..kihkih

  5. DANIAL_LOVE

    August 16, 2010 at 10:17 pm

    i dah cakap malaysia ni dah macam tong sampah..macam-macam ada…dari pendatang asing,barangan seludup,gro asing,buang anak,lambakan pil khayal,transit dadah,kelab gay,artis kahwin-cerai,mat gian,mat rempit,anak tak kenai makpak,perselisihan parti politik…..dan 1001 mehnah lagi….penjara tempat yang aman sekali..makan tanggung..dan payah tengok gelagat manusia kat dunia luar…jutaan orang gila boleh dilihat berada di luar pusat rawatan mental zaman sekarang ini..