Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Berita

Hanya Beri Hujahan Beremosi, Caprice Dipuji Tenang Semasa Live Dengan Influencer Israel

caprice

Disebabkan oleh situasi Palestin dan Israel yang menjadi perhatian penduduk tempatan kebelakangan ini, Caprice telah mengambil kesempatan untuk menjalani satu diskusi bersama dua personaliti media sosial daripada Israel.

Walaubagaimanapun, sesi tersebut yang berlangsung hampir 2 jam nyata menimbulkan kemarahan ramai apabila dua wanita itu yang terus memberikan hujah tidak masuk akal bagi mempertahankan kedudukan negara mereka sebagai pihak yang benar.

Advertisement

Oleh kerana Caprice sudah meninggalkan pesanan di awal sesi tersebut, rata-rata netizen selain beberapa selebriti tempatan dilihat menjaga tutur kata mereka menerusi ruangan komen live tersebut namun sempat meluahkan perasaan tidak puas hati dengan hujahan merepek kedua wanita berkenaan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caprice (@capriceofficial)

Bertambah geram apabila salah seorang daripada mereka turut dilihat menghalang Caprice dengan beremosi daripada menyelar hujahannya sekaligus menyekat lelaki itu daripada bercakap banyak semasa sesi diskusi mereka.

Rata-rata netizen juga dilihat menyatakan perasaan mereka menerusi beberapa entri di laman media sosial, kesemuanya memang tidak berpuas hati dengan dua wanita Israel berkenaan.

caprice caprice caprice caprice caprice caprice

Dalam perkhabaran lain, Israel dan pihak Hamas bersetuju untuk melakukan gencatan senjata. Semoga Palestin terus bangkit untuk memperjuangkan hak mereka.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

6 Comments

  1. 1Love

    May 22, 2021 at 1:46 am

    We are not in their shoes, so please reserve your harsh comments.. kita Malaysia ni setakat baca news paper or online news jer. Siapa yg merasa is actually the 2 ladies who are physically living in Israel..

    • Anonymous

      May 22, 2021 at 8:03 am

      Cerdik ckit bagi komen. Kaji sejarah, mana ada peta israel dalam dunia.

    • Anonymous

      May 24, 2021 at 9:57 am

      ko pon sebelum sembang..kaji jgk sejarah..kaji jgk alquran.. jgn sembang mcm org yahudi jgk

  2. Tabah

    May 21, 2021 at 7:16 pm

    Just watched youtuber Adam Saleh dgn Daud Kim pasal palestine. Kesian diorg ni. Now Israel sebok letak Ads dlm video youtuber pasal israel ditindas. Dah sah2 nak sorok kekejaman diorg. Konon mangsa ditindas. Dasar licik. Dah dia bom cukup2 palestine baru nak terima gencatan senjata.

  3. nani

    May 21, 2021 at 5:24 pm

    Biasalah israhell. Lidah bercabang. Mana ada yg buruk2 pasal israhell zionist kat internet. Habis diorg tapis. Nak tunjuk yg baik je diorg. Kalau tajuk news pun, yg mula buat jahat mesti hamas palestine. Baca komen org2 israhell menyakitkan hati je..kalau kita komen back sikit palestine trus chop anti semitic. nani komen je.tapi ada jgk yahudi yg baik. Paris Hilton pun kena jgk dgn tweeter. Microsoft bill gates byk support yahudi. Now hidup bercerai berai. Karma. Tolong sign petition “free palestine.org” ye..kita support.

    • Zioe

      May 21, 2021 at 7:29 pm

      Org…mana mengaku kalau dah berak tgh jalan….jadi selama ni betul la kata2 ustaz2 y ceramah …mengatakan israel tu sbnrnya bangsa paling penakut…kena tya soalan caprice cmtu je pun menggelabah panas ponggong.!…diorg kata israel ni org2nya bijak…tp bijak je pun sbnrnya masih x sempurna….yahudi…oh..yahudi….

Leave a Reply to 1Love Cancel reply

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top