Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Hanya Berada Di Rumah, Aeril Zafrel Dedah Positif COVID-19 Buat Kali Kedua

aeril zafrel

Semakin risau apabila saban hari, kian meningkat jumlah kes COVID-19. Malah jumlah harian kini hampir mencecah 20,000 kes sekaligus mencetuskan rasa bimbang dalam hati penduduk rakyat Malaysia.

Advertisement

Bukan sahaja orang ramai, malah terdapat ramai juga selebriti yang disahkan positif virus berkenaan sejak kebelakangan ini. Malah mengejutkan apabila Aeril Zafrel mengesahkan bahawa dia kini dijangkiti buat kali kedua.

Menerusi entri terbaru di Instagram, pelakon dan juga usahawan itu hairan bagaimana dia boleh berjangkit sedangkan hanya berada di rumah kini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AERIL ZAFREL (@aeril_zafrel)

Advertisement

Soalnya,

Ada yang macam ini? Duduk rumah pun positif?

aeril zafrelSumber : Instagram  

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata rakan selebriti dan peminat turut meluahkan rasa hairan mereka dengan kejadian itu selain mendoakan agar Aeril cepat sembuh seperti sedia kala.

Jaga diri semua, jangan keluar jika tak perlu.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

5 Comments

  1. Anonymous

    August 6, 2021 at 9:51 am

    Ani sama macam kes kat brunei. Ada yg positive kali kedua.. just jaga sop, buat senaman sihat, makan buah buahan. Dgr nasihat doktor.. semoga virus COVID ne di jauh kan dari keluarga kita dan pupus secepatnya. Kita jaga kita.

  2. anonymous

    August 5, 2021 at 11:51 am

    so hottt deliciously yummyy

  3. Anonymous

    August 5, 2021 at 6:36 am

    Apa yg die riak? Stakat follow ig die x nmpk lg die riak macam retis2 lain. Die mule dr bawah, merangkak perlahan2 sehingge berjaye

  4. anonymous

    August 5, 2021 at 12:04 am

    tapi dia ni sgt berbakat lakunannya sangat mantap semulajadi pakej lengkap

  5. Anonymous

    August 5, 2021 at 12:00 am

    Hidop ni kena sederhana…..jangan RIAK sangat…..

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...
To Top