Hanya Bawa Berkenalan Dengan Ibu, Belum Rancang Bertunang – Zahirah Macwilson

Hiburan

Hanya Bawa Berkenalan Dengan Ibu, Belum Rancang Bertunang – Zahirah Macwilson

Sedang hangat dilamun cinta, pelakon Zahirah Macwilson sebelum ini seakan memberikan bayangan bakal bertunang dengan Aiman Hakim Ridza tidak lama lagi sekiranya mendapatkan restu ibu bapa kedua-dua belah pihak.

Advertisement

Baru-baru ini juga, Aiman sudah dapat berjumpa dengan ibu Zahirah, mula timbul khabar angin mengatakan mereka berdua bakal mengikat tali pertunangan tidak lama lagi.

Bagaimanapun, Zahirah menjelaskan mereka masih dalam peringkat mengenali hati budi masing-masing dan belum ada sebarang perancangan ke arah pertunangan dibincangkan dalam pertemuan antara ibunya dan Aiman.

Pertemuan Aiman bersama ibu saya hanya untuk mengenali antara satu sama lain. Tiada apa-apa yang dibincangkan sebaliknya sekadar berkenalan. Belum ada apa-apa perkhabaran ke arah itu (bertunang). Semua okay. Aiman tak kekok ketika berbual dengan ibu saya.

Semoga segalanya dipermudahkan buat mereka berdua. Ibu Zahirah juga menerusi akaun Instagramnya seakan sudah merestui hubungan cinta pasangan ini apatah lagi melihat anak perempuannya itu cukup bahagia disamping Aiman. Doakan yang baik-baik.

Sumber Berita : Harian Metro

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

17 Comments

  1. Lala

    April 23, 2019 at 3:01 pm

    TAK PADAN.. AIMAN TERLALU HENSEM UNTUK ZAHIRAH. Pelik masa dengan Fathia dulu sepadan giler. Mungkin sbb fathia terlalu cantik dulu, so sepasan. Zahirah ni mix tak menjadi..

    • Anonymous

      April 23, 2019 at 3:34 pm

      biasanya kalau pompuan ikut mak lebih2 lagi jika mak org sini..baka lebih kemelayuan. Mcm tulah sebaliknya.

      Aku ada kawan seorg wanita indon. Indon kawan aku tu ada ambil anak angkat dri wanita indon juga yg bersuamikan Pakistan. Anak indon dgn paki tu girl, masaAllah cantik ikut bapa, bkn ikut mak. Baka anak pompuan ikut ayah akan lebih cantik.
      Yg zahirah ni ikut mak, bkn ayah si M’wilson tu.

    • narok

      April 23, 2019 at 3:42 pm

      apa yg kau bebel panjang lebar ni bodoh!

    • Anonymous

      April 23, 2019 at 3:59 pm

      kau lgi bangang, sebut otai2 yg dh mati.

    • narok

      April 23, 2019 at 8:25 pm

      bebal punya anonmous bahlol

  2. Anonymous

    April 23, 2019 at 2:58 pm

    Nak jadi next fattzura ke? Try hard sgt

    • Anonymous

      April 23, 2019 at 3:09 pm

      Dah boleh stop kot cakap copy fattzura, fattzura 2.0 macam la kt malaysia ni fattzura je couple sesama artis

  3. makjemahbawang

    April 23, 2019 at 2:58 pm

    kawen kawen tu tak dari aritu laaaagiii mak jemah dengorrr….. ehhh bosannn bosaannnnnnnn

  4. Anonymous

    April 23, 2019 at 1:05 pm

    takde plan nak kawen lagi. kawan bberapa tahun pastu putus.. ermm

  5. Anonymous

    April 23, 2019 at 12:58 pm

    Beza giler Fatiya dgn Zahirah ni. Dulu Fatiya ayu-ayu mcm Zahirah ni jgk. Skrg apa dah jadi. Aku antara yang puji dia kekal berhijab walaupun byk kontroversi tp skrg sia2 je sokongan aku. Babai Fatiya. U’re cancelled.

    • www

      April 23, 2019 at 1:08 pm

      suka hati kau nak cancel org. dia depress wei tp dy tak sedar dy depress. patut simpati kat dy. kau tak duduk tempat dia

    • Anonymous

      April 23, 2019 at 1:14 pm

      Kau dah triggered ni kenapa? Suka hati aku lah. Bkn ko byr bil-bil internet aku. Puii

    • Anonymous

      April 23, 2019 at 1:43 pm

      bnding dgn fatiya…mmg lawa fatiya..tpi knpalah fatiya dh rosakkn imej dn pnmpilan. Tak pe la fatiya, sekurangnya hati ko x busuk mcm pyondol laki org dn bini teraniyaya..

      utk zahirah/aiman, teruskn jelah niat tu kalau dh suka sesama.

    • Anonymous

      April 23, 2019 at 1:45 pm

      Tak baik kau ni beza2 kan org….mungkin ada sesuatu terjadi pada dia lepas putus terus sewel….kalau org beza2kan kau apa rasanya ek?

    • minah jambu say

      April 23, 2019 at 7:47 pm

      nak simpati ngan dia fathia nak buat happe depress pasal ape ? masalah di buat sendiri..ada orang suruh dia gelek tunjok tetek ada ? tkda kan dia yg cari sendiri masalah..dulu baik2 free hair nak bertudung ..bila dh bertudung pulak prangai !! ada jantan pon jantan lari…suruh bukak tudung dulu tknk ! ha skarang dengan rela hati bukan tudung kan..

    • Hanna

      April 24, 2019 at 8:36 am

      Aku. Rasa kau yg antara ustazah sondol yg suruh fathia pakai tudung !!!!

Loading...