Written by Bella | November 15th, 2017

Umum mengetahui Datuk Hans Isaac baru sahaja putus tunang bersama Gabriella Robinson tetapi ada yang mengatakan kini Hans tidak lagi berduka kerana sudah menemui cinta baru .

Foto Hans bersama seorang model jelita, Amdressa Galvao dari Brazil yang dimuat naik di akaun Instagram mendapat pelbagai reaksi daripada netizen termasuk berharap “percintaan” Hans kali ini akan menjadi. Walaubagaimanapun, Hans menafikan beliau dan Amdressa mempunyai hubungan istimewa.

Akaun Instagram saya memang terbuka untuk umum dan semua orang boleh menulis komen yang mereka mahu. Kalau ia berbaur negatif atau menimbulkan pergaduhan, saya akan padam komen itu.

Bukan mudah untuk “move on” selepas putus tunang bukan? Tapi kalau benar ada jodoh dengan Amdressa pun apa salahnya. Sebenarnya ramai peminat Hans yang ingin melihat beliau bahagia.

Sumber Berita : Harian Metro

16 responses to Hans Isaac Nafi Bercinta Dengan Model Dari Brazil

  1. miamore says:

    untunglah muka kacak….sampai umur pencen pun masih laku..ratu cantik keliling pinggang. anyway…good luck n its time to start a family bro aka uncle…kihkih..

    11

    0
  2. nok gebuzzz says:

    taste dia ni mmg model2 jer ke….tapi semua x kesampaian,cuba la org biasa2 pulak…mana tau jodoh ada.model atau retis punya keinginan sgt tinggi…lagi batas pergaulan lebih byk berbanding org2 biasa…yg islam pon senang kena pegang sana sini lagi kan pulak yg bukan islam…

    5

    0
  3. Anonymous says:

    bukan nak kawin pun.
    buang masa…

    3

    0
  4. Fat Amy says:

    Hans tolong lah pegi pinang erra pajira , kesian aku tgk kalau mamat AF tu yg pegi pinang dia. huhu

    2

    3
  5. bunga liar gunung says:

    dia ni suka bercinta je kott…last2 x kawin gak sampai ke tua

    0

    0
  6. Anonymous says:

    org handsome kalau x kawin.. mesti something wrong.

    1

    2
    • hansissac says:

      agree 100%……………sumthing rong somewhere………….ku sangka pisang tanduk ropa ropanya kacang panjang jer……..kurus……berdiri cak pong cak pongggg

      2

      1
    • anon says:

      dah jodoh belum sampai nak wat camne. Kdg2 yg lawa ni terlalu memilih..Harap2 dia kawen dgn lopa…

      1

      0
      • NEELOFA says:

        LOPA……JADIK LOPAK BERLUMUT JER.TUOOOO DALAM KAIN KATA ORANG KEDAH……..TULAH LOPAK HATI HITAM CAM HEMPEDU.BIJIK PUN HITAM…….SAMPAI MAMPUIH TAK BERLAKI,,,,,,BERBULU ATAIH BAWAH LAST LAST JADI GORILLLAAAAAAAAAAAA AND GILA

        2

        1
  7. mamizura says:

    ni saja nak sakit kan hati bekas tunang ler………………. hmmmmmmmmmmmmmmmmm bawa bawa tobat lah…..cermerinlahhhhhhhh diri dalam toilet bowl…sure ada sobab y tak nikoh till now……………….

    2

    1
  8. Anonymous says:

    Dia ni pilih yg cantik saje..tp cantik2 pn belum tentu boleh pakai. Naseb lh ko pkcik..

    0

    0
  9. adriana says:

    Ramai kt kl ni amoi2 cantik educated lg kt office sy ramai muda2 lg .masalahnya Hans nk yg cantik n trnama je

    3

    0
  10. bunga lalang says:

    yg lawa2 kat ofis tu x de sape nampak dan tau… ape nak buat nasib…nak letak gambar kat instagram malu pulak…lelaki yg hado kat ofis x bole pakai…merokok x berhenti2 je kejenya…

    2

    0

Leave a Comment

Optional