Written by serenity | January 29th, 2015

Sebelum ini kita diberitahu bahawa pelakon cantik Hanez Suraya dan tunangnya Romie Razin Adilha akan berkahwin namun tarikh itu berbeza-beza. Hanez mengatakan enam bulan dari tarikh pertunangannya iaitu Januari lepas, manakala sumber kami mengatakan bulan Mei. Pastinya pasangan ini sedang sibuk membuat persiapan untuk majlis perkahwinan mereka memandangkan tarikh perkahwinan sudah semakin dekat.

Namun begitu, Hanez telah membuat tempahan kad kahwinnya di Kadkahwinku.com dan admin laman tersebut memberi bayangan seolah-olah tarikh perkahwinan mereka ialah pada 14 Mac 2015.


 photo 10949791_385441388247199_51097045_n.jpg
Kalau betul ini tarikh perkahwinan mereka bagus juga. Lagi cepat mereka berkahwin lebih elok lagi ya tak? Cuma pasti sibuk kerana tidak banyak masa yang tinggal. So, jom save the date! Kami dengar berita Hanez juga sedang sibuk membeli belah untuk majlis perkahwinannya itu.

Memandangkan mereka dah nak berkahwin pun, kita doakan saja yang terbaik untuk Hanez dan Romie. Semoga segalanya dipermudahkan buat anda berdua.

42 responses to Hanez Dan Romie Percepat Tarikh Perkahwinan Pada Mac 2015?

 1. happy for you! says:

  bagus lah.go get lost cpt2 skit.
  tania beribu2 tania. aman dunia slps ni.no more no.1 perampas in the world.

 2. kak pora2 says:

  to hames suramya…..
  dah belek2 ke dalam majalah baju pengantin artis2 yg vogue..bukan apa,senang nanti nak “TIRU FESYEN” artis2 glamer yg kawen sblm ni…
  sekian.