Written by Bella | July 8th, 2019

Sebelum ini hubungan Hana Azraa dan PU Abu dihimpit kontroversi gara-gara menceraikan bekas isterinya Ain Afini ketika sedang sarat hamil. Tidak dinafikan, meskipun mereka bukanlah artis popular, kisah mereka cukup hangat diperkatakan di media sosial. Kini, Ain sudah pun melahirkan anaknya bersama PU Abu.


Terbaru, Hana pula seakan memberikan gambaran dia kini sedang hamil. Menerusi Insta Stories, Hana memuat naik video ketika dia mendapatkan rawatan di sebuah klinik wanita hamil.

Bagaimanapun, buat masa ini Hana menerusi portal mStar Online berkata, dia belum bersedia untuk berkongsi sebarang berita baik.

Insya-Allah, tidak lama lagi saya akan kongsi. Sebab saya belum bersedia lagi nak kongsi apa-apa buat masa sekarang melainkan perkara itu daripada Abu sendiri.

Malah, PU Abu juga enggan mengulas lanjut mengenai perkara itu. Terdahulu, nama Hana dikaitkan sebagai orang ketiga punca perceraian antara PU Abu dan Ain. Mereka kemudiannya didakwa bernikah secara senyap di Thailand tetapi pendakwah bebas itu menafikannya dan memberitahu mereka berkahwin di Malaysia.

Sumber Berita : mStar Online

26 responses to Hana Azraa Beri Gambaran Sedang Hamil Anak PU Abu?

  1. Sakura Ling says:

    Uishh..dh kau jimak tiap2 mlm tentulh ngandung, apede heran, itu pun nk kasitau org, org semua tengah loya ngan perangai kau tu lah, sedar sikitlh..dasar slot in.

  2. LIN says:

    DEACTIVATE JE LA IG KO TU…NO ONE LIKE YOU!!!

  3. Anonymous says:

    gerenti muka mcm bapak..
    nk tgok muka bapak pun dh x lalu..

  4. Anonymous says:

    membiaklah mcm spesis kucing

  5. Anonymous says:

    abu ni memancut merata buat anak… breeding like P*g