Written by Bella | January 28th, 2020

Susulan kenyataan Pencetus Ummah Abu menafikan dirinya bermain kayu tiga, isterinya, Hana Azraa tampil membidas kenyataan pendakwah bebas itu dan berkata dia akan mendedahkan segala bukti kecurangan suaminya tidak lama lagi.

hana azraa dedah pu abu skandal

Sedang sarat hamil anak pertama mereka, Hana berkata buat masa ini dia ingin berehat dahulu dan tidak mahu memberikan komen lanjut mengenai dakwaannya sebelum ini tentang skandal terbaru suaminya.

hana azraa pu abu

Terdahulu, Hana memuat naik sekeping foto wanita tidak bertudung di akaun Instagramnya dan mendakwa wanita itu sebagai skandal baru suaminya. Enggan dirinya terus dihimpit kontroversi, Pu Abu tampil menafikan dakwaan tersebut dan berkata apa yang berlaku sekadar salah faham. Tindakan melulu yang dibuat oleh isterinya itu mungkin berdasarkan emosi ketika hamil.

25 responses to Hana Azraa Bakal Dedah Bukti Kecurangan PU Abu

 1. aku tetap aku says:

  behalf him???? ape tuuuuuu???? cakap melayu dh la.. tak pun cakap arab. kan somi PU

 2. khaira says:

  hahhaha absolutely correction… sakittttt mata zis baca….

 3. Anonymous says:

  Hadirnya org ke 3 antara die dgn abu utk die rasakan mcmane rasenye ain afini dlu tu

 4. Anonymous says:

  dari taon 2019 tu hari ku dgr hamil..blom bersalin lgi ke..atau ini hamil ke berapa..walaupun ada tertulis yg pertama…isshhish..kalau btui lki kau ada curang..hahahahahahahhahaha…rasakan…penyondol mmg ada balasannya…hahahahahahhaah

 5. Anonymous says:

  english ke laut

Tinggalkan Komen Anda Di Sini