Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Hamil Tujuh Bulan, Elfira Loy Pelajari Cara Penyusuan Bayi

Sedang hamil tujuh bulan dan bakal bergelar ibu tidak lama lagi, pelakon Elfira Loy begitu teruja melakukan pelbagai persiapan bagi keperluan dirinya dan anak yang bakal lahir pada bulan Oktober ini.

elfira loy hamil tujuh bulan

Advertisement

Menerusi akaun Instagramnya, Elfira berkongsi dia sudah mula menyediakan bilik untuk anaknya. Pada masa yang sama, Elfira banyak membaca menambah ilmu mengenai proses kehamilan, penyusuan serta pelbagai perkara lain tentang penjagaan bayi.

elfira loy penyusuan bayiNetizen juga tidak ketinggalan untuk berkongsi beberapa tips kepada Elfira. Mereka menasihatinya untuk menjaga pemakanan, emosi agar tidak terlalu tertekan.

elfira loy baby bump

Rasa teruja dan perasaan untuk menyambut cahaya mata pertama memang tidak dapat digambarkan dengan kata-kata. Kami doakan agar segala urusan Elfira dipermudahkan.

Sumber Berita : Media Hiburan

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

48 Comments

  1. Anonymous

    August 3, 2019 at 1:53 pm

    perlu le citer ni pun nk keluar, nara oii? Benda fitrah la kalau dah nak ada baby kena bljr la jd ibu. Apa pulak kelebihan budak ni yg cuba nak ditonjolkan ni. Sampahnyaaaa

  2. Bawang

    August 3, 2019 at 12:33 pm

    Ada anjing kat kilang first time beranak. 2 ekor. Sekor kena makan anjing lain, sekor lg kelaparan. Sebab maknye tak balik2 terlupa ada anak.huhu.

  3. Rini Visutama

    August 3, 2019 at 11:50 am

    Nonton Bola Online Streaming Bola Live Yalla Shoot TV Malam Hari Ini Cara Nonton Bola Online Live Gratis. Nobar Streaming Bola Live Siaran Langsung Sepak Bola Yalla Shoot TV Kualitas HD

    #bola #streaming #live #yalla #shoot #liga #hari #yalla shoot #malam #malam hari #shoot tv #bola live #bola online #streaming bola #online #streaming bola live #yalla shoot tv #live

    http://www.NOBARTV.top

    http://www.NOBARTV.top

    http://www.NOBARTV.top

    Nonton Bola Online Streaming Bola Live Yalla Shoot TV Malam Hari Ini Cara Nonton Bola Online Live Gratis. Nobar Streaming Bola Live Siaran Langsung Sepak Bola Yalla Shoot TV Kualitas HD

    #bola #streaming #live #yalla #shoot #liga #hari #yalla shoot #malam #malam hari #shoot tv #bola live #bola online #streaming bola #online #streaming bola live #yalla shoot tv #live

    http://www.Lihatbola.live
    http://www.Lihatbola.live
    http://www.Lihatbola.live

    Nonton Film Streaming Movie Layarkaca21 Lk21 Dunia21 Bioskop Cinema 21 Box Office Subtitle Indonesia Gratis Online Download – Layarkaca21 Box Office Cinema21 Bioskop Terlengkap Terbaru

    http://www.Layarkaca21indo.com
    http://www.Layarkaca21indo.com
    http://www.Layarkaca21indo.com

    Nonton Film Streaming Movie INDOXXI Layarkaca21 Lk21 Dunia21 Bioskop Cinema 21 Box Office Subtitle Indonesia dan English Gratis Online Download – INDOXXI Box Office Cinema21 Bioskop Terlengkap Terbaru.

    Bioskopkeren, Nonton Movie 21, Dunia21, Lk21, Jurangan21, Nonton Film21, Indoxxi, Nonton streaming, Nonton Drakor

    http://www.Bioskopgaul.com
    http://www.Bioskopgaul.com
    http://www.Bioskopgaul.com

  4. Bungataikayam

    August 3, 2019 at 11:47 am

    Oh My English! Cgu Zain edit!

    Two months to go and I have not started doing anything yet. I’m excited! I’m excited to start on doing the nursery room, buying essentials for the baby and for myself. I need to plan so that I wont miss anything or nanti el stress sbb ini tak okay itu tak muat, haha.
    My plan is to start with the room cabinets. Labelling, buying and putting stuff in the right compartments. I will take time to read about post pregnancy, babies and breastfeeding
    How was your experience? apa benda rasa dah lengkap but lepas beranak baru macam ” ohh I forgot about this and that” Please share with me to avoid similar mistakes. Hehe. Thank you!

  5. Kkkk

    August 2, 2019 at 9:33 pm

    Kalau xde benda baik nk cakap jgn komen..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama