Haiwan kacuk

Trending

Haiwan kacuk

korang belum pernah tengok lagi kan gajah di’kawenkan” dengan panda.. agak2 kalau betul leh kawen, rupe binatang tu mesti ada iras2 macam kat bawah ni kot..

Advertisement

kalau seladang kacuk dengan lembu jadi selembu, maka gajah kacuk dengan panda jadi……. GAJANDA??? OMG

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

9 Comments

  1. manusia yg x phm camne leh jd camni

    February 20, 2011 at 6:25 pm

    plek giller…..mcm real je gamba nye

  2. lylyezora

    February 17, 2011 at 5:22 pm

    sian…gajah nie kena aniayaaa….!!!

  3. DjoHnNez

    February 17, 2011 at 5:10 pm

    WitTiwWwWw lUtHu_na . . Kug mLiP gJaH wEz .

  4. ceciput

    February 17, 2011 at 4:38 pm

    yang kat tengah tu cam seramm jer…hihi

Loading...