November 13th, 2019

Tidak mudah untuk mendapatkan bentuk badan yang tegap dan umum mengetahui pelakon Hairul Azreen begitu fokus serta berusaha dengan gigih untuk kelihatan lebih ‘muscular’. Hasilnya, dia kini mendapat beberapa tawaran untuk melakonkan filem aksi sesuai dengan bentuk tubuhnya itu.

hairul azreen

Namun, ada dakwaan mengatakan Hairul sengaja ingin “menjual” tubuh badannya yang sasa dengan tidak berbaju dalam salah satu babak filem Wira bagi melariskan karya itu.

Bagaimanapun, Hairul menafikan dakwaan tersebut dan menjelaskan babak dia menayang tubuhnya itu adalah demi memenuhi tuntutan watak semata-mata.

hairul azreen tayang badan

Maaf, saya tidak jual tubuh sasa sebaliknya mahu jual babak aksi untuk menarik penonton ke pawagam.

Babak tidak berbaju itu dibuat untuk adegan pertarungan yang dipaparkan dalam filem ini. Saya hanya ikut arahan pengarah yang mahu babak tidak berbaju bagi memantapkan jalan cerita.

hairul azreen

Kalau tayang pun tidak salah, lagipun itulah juga antara sebab mengapa Hairul laris berlakon dalam filem aksi. Mungkin boleh jadi inspirasi untuk orang ramai di luar sana untuk buat badan agar lebih ‘sado’.

Sumber Berita : Harian Metro


7 responses to “Hairul Azreen Nafi Sengaja Tayang Badan Untuk Lariskan Filem Lakonannya”

  1. lola says:

    kenapa kalau ada malam gaya & tayangan perdana ni, sportlight tuju pada hairul ngn hanis? perlu ke hanis jadi tumpuan orang jugakkkk sis pelikkkkkkkkkkk! mcm heronye si hairul heroin nye si hamis!

  2. Ustazah netizen says:

    Woi nampak pusat!!!! Xde ke ustaz ustazah nk ceramah psl aurat..kalau pompuan laju je ckp psl hijab ?

Loading...