September 30th, 2015

Bakal bergelar suami pada 14 Mei tahun depan, penyanyi Hafiz Suip dan tunangnya Nureffy sudah mula melakukan persiapan untuk majlis paling bermakna didalam hidup mereka. Hafiz juga sempat memberitahu bahawa majlis resepsi perkahwinan kedua-dua belah pihak hanya akan diadakan di Sarawak.

Belum menerima sebarang tajaan daripada mana-mana pihak, Hafiz yang tidak mengharapkan perkara tersebut akan mengadakan majlis perkahwinan mengikut kemampuan mereka sendiri.

Memang saya dan Nureffy sudah setuju untuk mengadakan resepsi kami di Sarawak sahaja. Bukan apa, kasihan pula kalau ada saudara saya yang tidak boleh turun ke Kuala Lumpur untuk menyaksikan majlis kami nanti.

Saya tidak mahu mengharap soal itu, kalau ada, saya anggap rezeki. Kalau tiada pun tidak mengapa memandangkan kami berdua sudah bersetuju untuk mengadakan majlis kami mengikut kemampuan kami berdua.

Majlis yang sederhana pun sudah cukup sebenarnya, apa yang penting adalah akad nikah. Tidak perlu berbelanja melebihi keperluan. Apa-apapun semoga majlis yang dirancang akan berjalan dengan lancar.

Sumber Berita: Utusan Online


Comments are closed.

Loading...