Written by Bella | December 3rd, 2018

Media sosial sudah menjadi medium untuk selebriti berkongsi aktiviti seharian dan luahan hati mereka bersama minat. Namun, timbul rasa takut jika ada ‘stalker’ yang obses dan mengganggu kehidupan sesetengah selebriti ini.

Itulah juga yang dirasakan oleh Hafiz Hamidun apabila diganggu seorang gadis misteri. Lebih menyeramkan, gadis itu pernah mimpikan Hafiz tetapi situasi didalam mimpi itu sangat menakutkan dan merepek.

Rata-rata netizen juga turut merasa seram dengan apa yang berlaku dan meminta Hafiz untuk lebih berhati-hati. Buat sahaja laporan polis untuk mengelakkan sesuatu perkara buruk berlaku.

Difahamkan, gadis itu sudah lama lari dari rumah dan ini bukan kali pertama beliau memuat naik sesuatu yang pelik. Apa-apa pun, lebih baik Hafiz mengambil langkah untuk berjaga-jaga dan tidak mencampuri urusan individu itu bersama keluarganya. Memanglah kasihan tetapi fikirkan juga keselamatan diri.

34 responses to Hafiz Hamidun Diganggu Gadis Misteri?

  1. fishball says:

    CREEPY SHIT!!!

    12

    0
    • minah jambu say says:

      senang JANGAN LAYAN !! n BO LAYAN !! pompan macm ni jangan percaya ..pompan ni jenis pompan gatal ..! kalau di layan makin menjadi gatal dia so buat bodo suda..!

      1

      0
  2. Mat Ronggeng says:

    Physco dan Hafiz Hamidon berpisah tiada…. Dulu episode Joy Repah physco : “Dah sentuh – belum sentuh”….gitewww !!

    18

    0
  3. Anonymous says:

    Lari dri rmh..ini bukan gadis….ini ayam tua.
    Minta di bela.

    8

    0
  4. Fak kpork says:

    Seram shit baca Twitter dia. Jauh terpesong budak ni

    9

    0
  5. Anonymous says:

    kesian dia asyik kenal dgn org psiko je

    17

    0
  6. Takut says:

    Potong jari betul2 ke tu??? Seramnyaaa…

    9

    0
  7. is says:

    macam cite Aznil pun creepy..suami pinangkan Aznil utk isteri dia..siap bgi kei..dah tu stalking plak. Takut btul skang ni rmai org gila

    7

    0
  8. benci psycho says:

    ni kan si gila yg ckp retis kpop nabi Isa tu kan?

    16

    0
  9. Anonymous says:

    Dan2 jela kuar cite midon ni plak lps cite joy ada bf kuar

    11

    1
  10. Faraj says:

    Muka mcm getah pemdam ..tk habis2 perasan ..Hafiz Hamidong ni eeèe

    6

    6
  11. LuHangGuakepe says:

    Mcm ni selekeh pun ada stalker…stalker takde taste…stalker ni pun mest sama tak jambu tu sebab si Hafiz ni tolak

    11

    2
  12. Yuck says:

    Censor la gambar jari tu adoi. Geli aku tgk!!

    12

    0
  13. kecik says:

    Perempuan yang sama kata artis k pop nabi isa tu kan..?

    3

    0
  14. Anonymous says:

    pompuan gilerrrr nak mamposss tuu..

    1

    0
  15. anonymous says:

    Woooitttt!!! Hot Hafiz ni yek!!! Sampai tergila-gila pompuan.

    1

    0
  16. Redha says:

    Dh diakui skrg ni ramai org dh giler, kat office ni pun ramai dh biul, terjerit2..silap sikit mcm nk mkn org, yg ketawa n nangis tak tentu hala, haa samalh mcm bdk pompuan yg merepek kat Hafiz ni..mimpi giler jgn citerlh…sawan kot…ni semua pasal najib dh rembat duit billion n skrg kita miskin hidup sakit jiwa..

    9

    0
  17. benci psycho says:

    Entah laki ke pompuan.. mungkin pondan tengok tangan mcm bapok je atau bkn gambar jari dia haha cedok pic org lain kot (maybe ini patia latip) my hunch said… sebab sama² psycho

    4

    0
  18. bawang says:

    ok ex psyco ko dah ada pengganti]
    jadi kau anggap je wanita misteri ni pembantu ex wife kan …muahakakakakaa

    1

    1
  19. Anonymous says:

    hantu…

    1

    0
  20. joy yah says:

    x nak mengalah…nak tjk gak kat xwife dia pun apa peminat…hohoho

    2

    3
  21. bantah icerd pecat menteri bodo says:

    ishh mental ni…ketara sungguh ni..
    tapi memang skrg ramai org otak tak berapa betul
    kita boleh tengok dari segi penulisan org tu,cara org tu drive kereta
    dengan lain2 lagi..
    serius kenapa makin menjadi2 ni

    3

    0
  22. Anonymous says:

    cukup2 lah ko kawen dgn joy dulu mcm org x betol skrg minah ni lagi aduhhh sudah2 laa tu aku xnak bace kat BN pasal korg lg

    2

    0
  23. hamidun indon says:

    rupa hudh cenggini pun ada org nak ganggu ke?

    0

    4
  24. hamidun indon says:

    *huduh

    0

    2
  25. Anonymous says:

    budak ni mmg saiko lah. cuba pegi fb page sengal paranormal team -SEPAT
    budak ni claim diri die amalkan 3agama dlm hdup die. pastu ckp nabi isa itu ialah Seungri. bodoh gila budak pompuan ni..parah dahhh…

    4

    0
  26. anonymous says:

    haiyooo mamat muka hauk tapi konfiden level menggunung dah la ketot kau ni layak dijodohkan dgn alpirah loy dua2 poyo

    1

    1
  27. Anonymous says:

    Hebat bdk saiko ni blh dpt nombor tepon PA apis…bkn calang2 bdk saiko ni…hahahaha…aku y lawyer pn ssh nk dpt nombor tepon PA artis melainkan klu artis nk bercerai je…hahaha..

    2

    0
  28. Sarah says:

    Duk cakap muka orang huduh ibarat bercakap dgn Allah, ciptaan Dia ada ada cela..what I can say is watch out..jgn salahkan sesiapa bila hidup banyak musibah & tak berkat..

    0

    0

Leave a Comment

Optional