December 15th, 2010

Sungguh pantas masa berlalu. Pejam celik pejam celik dah bulan Disember rupanya. Kami paling suka bulan Disember sebab time nie lah nak berehat panjang habiskan cuti, jalan tak jem sangat sebab cuti sekolah sebulan dan yang paling best, ada Year End Sales. Semua benda pun ada diskaun. Diskaun pulak boleh cecah 70% tue. Memang mantap!!!
celcom sale

Bersempena dengan kedatangan 2011 nie, apa kata anda belikan diri anda sendiri sesuatu sebagai hadiah penat bekerja sepanjang tahun 2010. Nak beli kereta baru agak mahal, nak beli handbag pulak bajet tak ada. Maka kami cadangkan anda untuk beli handphone baru. Makin best kalau anda ialah pelanggan Celcom sebab Celcom ada sale yang gila-gila untuk membolehkan anda mendapat diskaun bila beli handphone baru.
celcom sale

Sebelum kami terangkan camner cara nak mendapatkan diskaun sehingga BERATUS-RATUS ringgit, meh tengok handphone apa yang boleh dibeli dengan Celcom Sale nie.

celcom sale

celcom sale

celcom sale

celcom sale

Sila cover sikit air liur anda yang meleleh akibat tidak sabar untuk membeli salah satu handphone kat atas tue bersempena dengan Celcom Sale. Kami tau anda teruja tapi bagi la can untuk kami terangkan dulu cara nak dapatkan diskaun. Tarik nafas dulu dalam-dalam dan baca betul-betul camner nak dapatkan diskaun masa nak beli handphone nie.

celcom sale

Dari sekarang sampai 31 Mac 2011, anda cuma perlu gunakan handphone anda yang berline Celcom SEBANYAK MUNGKIN. Makin banyak anda guna, makin banyak TOKEN yang boleh anda dapat. Dan TOKEN ini anda boleh gunakan untuk membeli handphone-handphone yang mantap kat atas tue. Kiranya tak perlu keluarkan wang tunai, cuma beli handphone guna TOKEN sahaja. Menarik kan? Boleh dapat TOKEN sampai RM500 tue.

celcom sale

Berita baik kalau anda jenis tak bergayut atau bersms banyak-banyak tapi adalah pengguna Celcom sejak dari lahir lagi, Celcom sangat-sangat baik hati untuk memberi diskaun kepada pelanggan setia dia. Makin lama anda dah guna Celcom, makin banyak TOKEN yang boleh anda redeem. Sungguh baik hati Celcom ini.

celcom sale

Semua TOKEN-TOKEN ini boleh diredeem di Celcom Cube bermula 15 Januari 2011. So kiranya ada masa lebih kurang sebulan lagi untuk anda semua menggunakan handphone sebanyak mana yang boleh. Makin banyak guna, makin banyaklah TOKEN yang boleh anda redeem. Maka makin murahlah harga handphone yang bakal anda beli.

[note] Tapi Bang Nara saya bukan pengguna Celcom, sedihla saya tak dapat diskaun-diskaun Celcom Sale nie [/note]

Satu soalan yang sangat bagus sebab kalau anda sign up dengan Celcom Exec, Celcom Biz atau Celcom Broadband sekarang, anda akan dapat harga yang tersangat berbaloi-baloi. Kami bagi contoh satu je dulu. Yang lain korang boleh klik link untuk tengok pakej penuh.

1. Kalau sign up dengan Celcom Exec. Klik link untuk telefon lain.

celcom sale

2. Kalau sign up dengan Celcom Biz, klik link untuk telefon lain.

celcom sale

3. Kalau sign up dengan Celcom Broadband, klik link untuk lebih info

celcom sale

Cerita banyak pun tak guna, untuk lebih info korang pergi website Celcom Sale nie. Pastikan ada tisu kat sebelah untuk cover air liur yang bakal terkeluar akibat keterujaan.


Comments are closed.

Loading...