Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Hadiah Tanah Lot Banglo Tak Dapat, Barangan Kemas Tajaan DSV Pula ‘Fake’ – Aishah

Menjuarai sebuah program realiti nyanyian popular, Gegar Vaganza 4, penyanyi Aishah yang popular menerusi lagu Janji Manismu ditawarkan pelbagai hadiah lumayan dan mewah apabila dinobatkan sebagai juara pertandingan tersebut.

Advertisement

Namun, selepas setahun berlalu, apa yang diharapkan hanyalah indah khabar dari rupa. Aishah begitu kesal dengan pihak penganjur dan penaja yang menabur janji palsu.

Menurut Aishah, beliau masih belum lagi menerima lot tanah banglo dan mendedahkan barangan kemas tajaan Datuk Seri Vida yang kononnya bernilah RM80,000 sebenarnya tidak mempunyai nilai langsung atau dalam erti kata lain iainya tidak tulen.

Bukan tidak cuba berbincang secara baik dengan pihak penaja, tetapi tahap kesabaran Aishah sudah semakin menipis kerana pihak berkenaan tidak memberikan sebarang respon.

Advertisement

Kemenangan Aishah membolehkan beliau turut membawa pulang hadiah seperti wang tunai berjumlah RM100,000, pakej percutian ke Eropah Timur, barangan kemas, baucar beli-belah bernilai RM6,000 dan trofi.

Walaubagaimanapun, hadiah wang tunai, baucar beli-belah dan pakej percutian sudah diterima oleh Aishah.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

54 Comments

  1. Gorges

    August 26, 2018 at 2:58 pm

    orang betul betul loaded kaya tu tak payah try hard nk tunjuk dia kaya. Kat Malaysia tenguk jer who is who dalam majalah Tatler and who are succesful businessman ! Hmm Aku juga nak tahu mana nak bli costume jewellery Cincin yang besar2 tu. besuk nk suruh runner gi beli.

  2. Tk

    August 26, 2018 at 2:35 pm

    Menunjuk nunjuk tu riak. …….

  3. Joyahsport

    August 26, 2018 at 11:40 am

    Mase isu tax si vida ni ble plk x bayar. Utk org yg kaya mcm Dia x kn la bayar tax pon rasa mcm ssh Sgt? Jgn heran Ye.. banyak je org yg ko ingat kaya tp sangkak sbb Byk hutang.

  4. shopia lorren

    August 26, 2018 at 10:54 am

    Sampainya hati dsv…mengapa nk jadi munafik..x takut ke nnti org hilang hormat..ckp je dari awal ni perhiasan x tulen nama pun hadiah..yg penting kejujuran..

  5. Anonymous

    August 26, 2018 at 10:10 am

    Lumayan juga hadiah dia dapat ye. Dapat wang tunai RM100,000, pakej percutian ke Eropah Timur, barangan kemas, baucar beli-belah bernilai RM6,000 dan trofi. Sepatutnya takyah bagi je hadiah tanah lot banglo tu, sebab duit RM100k pun dah dapat. Tapi ya la vida, kau dah janji kan, kena la tunaikan. Next time tak perlu la janji intan permata, tanah bagai. bagi wang tunai, pakej percutian dan baucer beli belah pun dah lumayan tu.

Loading...
To Top