Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Hadiah Tanah Lot Banglo Tak Dapat, Barangan Kemas Tajaan DSV Pula ‘Fake’ – Aishah

Menjuarai sebuah program realiti nyanyian popular, Gegar Vaganza 4, penyanyi Aishah yang popular menerusi lagu Janji Manismu ditawarkan pelbagai hadiah lumayan dan mewah apabila dinobatkan sebagai juara pertandingan tersebut.

Advertisement

Namun, selepas setahun berlalu, apa yang diharapkan hanyalah indah khabar dari rupa. Aishah begitu kesal dengan pihak penganjur dan penaja yang menabur janji palsu.

Menurut Aishah, beliau masih belum lagi menerima lot tanah banglo dan mendedahkan barangan kemas tajaan Datuk Seri Vida yang kononnya bernilah RM80,000 sebenarnya tidak mempunyai nilai langsung atau dalam erti kata lain iainya tidak tulen.

Bukan tidak cuba berbincang secara baik dengan pihak penaja, tetapi tahap kesabaran Aishah sudah semakin menipis kerana pihak berkenaan tidak memberikan sebarang respon.

Kemenangan Aishah membolehkan beliau turut membawa pulang hadiah seperti wang tunai berjumlah RM100,000, pakej percutian ke Eropah Timur, barangan kemas, baucar beli-belah bernilai RM6,000 dan trofi.

Walaubagaimanapun, hadiah wang tunai, baucar beli-belah dan pakej percutian sudah diterima oleh Aishah.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

54 Comments

  1. anonymous

    August 27, 2018 at 10:03 am

    nak kecewa apa? phd pun dia boleh beli… dr beli anak murad azizan osman.. yg konon ada dr last2 kantoi ..

  2. Anonymous

    August 27, 2018 at 9:10 am

    so cincin 4 juta dlm music video dulu tu semua pon fake lah yer? habis kedai emas tu baik gi check ketulenan sape2 yg dah beli, kang fake tak pasal u olls

  3. johnny bravo

    August 26, 2018 at 6:36 pm

    suara dia ni bukannya sedap pun, “cerghek”

    • Anonymous

      August 27, 2018 at 8:23 am

      Cergek, cerghek pun dia menang…
      Ini bukan isu suara, ni isu hadiah x dpt.
      Patutlah payah nak fhm, lain tny lain jwb….

  4. Kejar Akhirat, Dunia sekadarnya

    August 26, 2018 at 4:09 pm

    X payah la join benda2 cenggini..bukan bidang kita pun..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top