August 25th, 2018

Menjuarai sebuah program realiti nyanyian popular, Gegar Vaganza 4, penyanyi Aishah yang popular menerusi lagu Janji Manismu ditawarkan pelbagai hadiah lumayan dan mewah apabila dinobatkan sebagai juara pertandingan tersebut.

Namun, selepas setahun berlalu, apa yang diharapkan hanyalah indah khabar dari rupa. Aishah begitu kesal dengan pihak penganjur dan penaja yang menabur janji palsu.

Menurut Aishah, beliau masih belum lagi menerima lot tanah banglo dan mendedahkan barangan kemas tajaan Datuk Seri Vida yang kononnya bernilah RM80,000 sebenarnya tidak mempunyai nilai langsung atau dalam erti kata lain iainya tidak tulen.

Bukan tidak cuba berbincang secara baik dengan pihak penaja, tetapi tahap kesabaran Aishah sudah semakin menipis kerana pihak berkenaan tidak memberikan sebarang respon.

Kemenangan Aishah membolehkan beliau turut membawa pulang hadiah seperti wang tunai berjumlah RM100,000, pakej percutian ke Eropah Timur, barangan kemas, baucar beli-belah bernilai RM6,000 dan trofi.

Walaubagaimanapun, hadiah wang tunai, baucar beli-belah dan pakej percutian sudah diterima oleh Aishah.


54 responses to “Hadiah Tanah Lot Banglo Tak Dapat, Barangan Kemas Tajaan DSV Pula ‘Fake’ – Aishah”

  1. anonymous says:

    nak kecewa apa? phd pun dia boleh beli… dr beli anak murad azizan osman.. yg konon ada dr last2 kantoi ..

  2. Anonymous says:

    so cincin 4 juta dlm music video dulu tu semua pon fake lah yer? habis kedai emas tu baik gi check ketulenan sape2 yg dah beli, kang fake tak pasal u olls

  3. johnny bravo says:

    suara dia ni bukannya sedap pun, “cerghek”

    • Anonymous says:

      Cergek, cerghek pun dia menang…
      Ini bukan isu suara, ni isu hadiah x dpt.
      Patutlah payah nak fhm, lain tny lain jwb….

  4. Kejar Akhirat, Dunia sekadarnya says:

    X payah la join benda2 cenggini..bukan bidang kita pun..

Loading...