Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

“Habis Selipar Aku Selama Ni Apa?” – Netizen Garu Kepala Lihat Neelofa Lancar Selipar ‘Muslim-Friendly’

neelofa muslim-friendly

Noor Neelofa sememangnya merupakan seorang ikon selebriti yang tidak asing lagi dalam dunia hiburan Malaysia. Saban minggu pasti ada sahaja berita mengenai dirinya.

Belum selesai netizen berbincang mengenai isu Neelofa dan PU Riz rentas negeri ke Langkawi, kini timbul pula topik baru yang menjadi perbincangan hangat ramai di serata laman media sosial.

Advertisement

Terbaru, Neelofa telah merasmikan satu kolaborasi baru di antara aplikasi islamik miliknya The Noor bersama jenama kasut terkenal. Daripada entri yang dimuat naik di laman Instagram selebriti itu, kasut tersebut kelihat seperti ‘slip on’ getah.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TheNoor™ (@thenoor.co)

Advertisement

Walaubagaimanapun, apa yang menarik perhatian netizen ialah ciri-ciri selipar itu yang dikatakan sebagai ‘muslim-friendly’ ataupun mesra Muslim.

neelofa muslim-friendly

Netizen nyata tidak memahami maksud ataupun kandungan pembuatan selipar itu bagaimana sehingga ianya digelar sebagai mesra kepada pelanggan Muslim. Lantas banyak komen yang ditinggalkan bagi mempersoalkan hal tersebut.

neelofa muslim-friendly neelofa muslim-friendly neelofa muslim-friendly neelofa muslim-friendly neelofa muslim-friendly neelofa muslim-friendly neelofa muslim-friendly neelofa muslim-friendly neelofa muslim-friendly

Cantik juga design kasut ini. Korang ada yang dah ready nak beli ke?

SUMBER : Twitter
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

27 Comments

  1. Menceceh

    April 7, 2021 at 11:53 pm

    Aku tak boleh brain. Samela jgak mcm jual kismis doa la, jual air yg dibacakan quran la, hatta jual air zamzam semua tu pun tk boleh. Si bingai je yg beli selipar ni.

  2. Anonymous

    April 7, 2021 at 4:43 pm

    Agama Islam jadi mcm diperlekehkan …

  3. Anonymous

    April 7, 2021 at 4:37 pm

    Baru aku tahu kasut aku ropanya tak halal … !!!!

  4. Aum aum

    April 7, 2021 at 4:36 pm

    Tunggang la Agama mu selagi ko boleh tunggang …!!

    Tunggang lah engko sebelum engko menunggang …

    Yg kaki jilat back up tu …pls pakai otak sekit .

  5. Anonymous

    April 7, 2021 at 3:12 pm

    Muslim friendly mean, senang nak tanggal. or perempuan yg pakai stoking senang nak pakai. Lol. Fikir la jauh sikit gais. Sama la mcm mekap wuduk friendly. Ini mungkin klu dia sebut muslim friendly sbb byk benda boleh buat dgn selipar dia ni. Btw, i tak pakai selipar. Just nk explain sbb sini mcm meroyan je korang. Haha..

    • Anonymous

      April 7, 2021 at 3:17 pm

      hahaha.. selalu x komen.. tp setuju.. hadoii.. boleh fikirkan masing2.. maybe terms kurang kena.. tp ada la benda dia nak sampaikan tu..

    • Anonymous

      April 7, 2021 at 4:24 pm

      then, x payah overclaim la sis/bro….. perlu ke nak letak ‘muslim’ utk produk diaa… tu yg netijen kata penunggang agama… kira 2×5 la macam jual air 30 juzuk bagai itewwww… benda selipar macam tu mmg mudah pun nak bukak tanggal… tak payah aih nak mention ‘muslim friendly’

    • Anonymous

      April 7, 2021 at 4:42 pm

      Seluar dalam islamic ada tak ?

    • haha

      April 7, 2021 at 10:33 pm

      bra muslim friendly ada tak?haha

    • Puiii

      April 7, 2021 at 11:55 pm

      Jadah ko merepek ni setan.ko nk mengampu pun biar la cerdik sket.

    • tecit

      April 8, 2021 at 9:23 am

      at least xpyh la ckp muslim friendly. boleh di-emphasis kan kot benda tu. detailkan. ini umum sgt.
      tulis la non-fingers-socks-friendly ke
      ini nak senanggg je. janji nampak produk muslim. explain laa how is it muslim friendly sengal nk mampss

    • Anonymous

      April 8, 2021 at 9:32 am

      byk benda apa?explain skit..wuduk friendly boleh terima lagi, muslim fiendly apo??

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top