“Habis Selipar Aku Selama Ni Apa?” – Netizen Garu Kepala Lihat Neelofa Lancar Selipar ‘Muslim-Friendly’

Hiburan

“Habis Selipar Aku Selama Ni Apa?” – Netizen Garu Kepala Lihat Neelofa Lancar Selipar ‘Muslim-Friendly’

Noor Neelofa sememangnya merupakan seorang ikon selebriti yang tidak asing lagi dalam dunia hiburan Malaysia. Saban minggu pasti ada sahaja berita mengenai dirinya.

Belum selesai netizen berbincang mengenai isu Neelofa dan PU Riz rentas negeri ke Langkawi, kini timbul pula topik baru yang menjadi perbincangan hangat ramai di serata laman media sosial.

Advertisement

1 year lalu

'Saya Tak Nak Ulas Panjang-Panjang' - Isu Langgar SOP, Neelofa Minta Ruang Selesaikan Secara Profesional

Terbaru, Neelofa telah merasmikan satu kolaborasi baru di antara aplikasi islamik miliknya The Noor bersama jenama kasut terkenal. Daripada entri yang dimuat naik di laman Instagram selebriti itu, kasut tersebut kelihat seperti ‘slip on’ getah.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TheNoor™ (@thenoor.co)

Advertisement

Walaubagaimanapun, apa yang menarik perhatian netizen ialah ciri-ciri selipar itu yang dikatakan sebagai ‘muslim-friendly’ ataupun mesra Muslim.

neelofa muslim-friendly

Netizen nyata tidak memahami maksud ataupun kandungan pembuatan selipar itu bagaimana sehingga ianya digelar sebagai mesra kepada pelanggan Muslim. Lantas banyak komen yang ditinggalkan bagi mempersoalkan hal tersebut.

neelofa muslim-friendly neelofa muslim-friendly neelofa muslim-friendly neelofa muslim-friendly neelofa muslim-friendly neelofa muslim-friendly neelofa muslim-friendly neelofa muslim-friendly neelofa muslim-friendly

Cantik juga design kasut ini. Korang ada yang dah ready nak beli ke?

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Twitter

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

27 Comments

  1. Anonymous

    April 7, 2021 at 2:51 pm

    Nak tutup cerita merentas negeri ke..

  2. Siti Covid

    April 7, 2021 at 2:32 pm

    selipar kapiaq aku murah jer RM6.90 compare dgn selipaq dia RM79….agak2 selipaq dia buleh bwk masuk jamban ke

  3. Anonymous

    April 7, 2021 at 2:29 pm

    mcm biasa je ….

  4. Why so bitter?

    April 7, 2021 at 1:35 pm

    Why so bitter? Biarlah dia claim apa apa pun bukannya dia ckp selama ni selipar you guys haram.
    Kesian tgk org lain maju, tp yg mengutuk ni x habis habis kat takut lama

    • Anonymous

      April 7, 2021 at 2:07 pm

      fans lopak detected

    • Siti Covid

      April 7, 2021 at 2:31 pm

      walaun lopak detected

    • Anonymous

      April 7, 2021 at 2:36 pm

      Sorry not a fan at all. But sedih tgk org melayu islam segala ni bitter sgt. Kerj a nak cari salah je. Mungkin sbb dah dijanjikan syurga kot?
      Takpe la nnti cari dia kat padang mahsyar ok? :)

      Goodluck!

    • unknown

      April 7, 2021 at 3:08 pm

      yakinnye kamoo ktorg “masih di takuk lama”.. agak2 ler nak backup so called muslim friendlu selipar pon.. aihh

    • Anonymous

      April 7, 2021 at 3:18 pm

      Nak lariskan produk pun jangan la sampai mainkan isu agama. Agama bukan untuk dibuat main.

      Mana yang elok kita sokong la. Yang dok menunggang agama takkan nak support jugak.
      Agak-agakla nak sokong pun.

    • Anonymous

      April 7, 2021 at 3:42 pm

      mana ko tau kitorg kat takuk (bukan takut) lama? bukan nak bitter pun.. selama ni dia jual tudung ke susu ke aku x kisah pun. cuma perangai acah2 dia tu yg meluat. kau ni plak stok yg biarkan segala benda kan? tak jahil mcm kami ni yg duk kondem org je.. org berzina, biarkan.. (itu urusan dia dgn tuhan), org buat x elok, biarkan… (sapalah kita nak menghakimi) konon…
      p/s- atas tu contoh, bukan aku cakap hajah buat tau.. kang nak kena cari kt mahsyar pulak!

    • Anonymous

      April 7, 2021 at 3:46 pm

      itu la masalah korang ni. Kalau benda salah tu doakan lah dia berubah jadi lebih baik. BUkan kutuk in public pastu nnti akhirat menjejeh cari org tu nak minta maaf, Ingat la dosa dgn Allah boleh bertaubat. Dosa dgn manusia ni selagi tak mintak maaf ada kat situ. Takpe la saya doakan semua baik baik je. Pandai pndai la nnti kat padang mahsyar k. :)

  5. brunes

    April 7, 2021 at 1:33 pm

    low class nye, tak collab dengan havaianas ke atau ipanema ke ada class sikit.. alang2 kau nak menonggang tu!!!!

Loading...