Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

“Habis Selipar Aku Selama Ni Apa?” – Netizen Garu Kepala Lihat Neelofa Lancar Selipar ‘Muslim-Friendly’

neelofa muslim-friendly

Noor Neelofa sememangnya merupakan seorang ikon selebriti yang tidak asing lagi dalam dunia hiburan Malaysia. Saban minggu pasti ada sahaja berita mengenai dirinya.

Belum selesai netizen berbincang mengenai isu Neelofa dan PU Riz rentas negeri ke Langkawi, kini timbul pula topik baru yang menjadi perbincangan hangat ramai di serata laman media sosial.

Advertisement

Terbaru, Neelofa telah merasmikan satu kolaborasi baru di antara aplikasi islamik miliknya The Noor bersama jenama kasut terkenal. Daripada entri yang dimuat naik di laman Instagram selebriti itu, kasut tersebut kelihat seperti ‘slip on’ getah.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TheNoor™ (@thenoor.co)

Advertisement

Walaubagaimanapun, apa yang menarik perhatian netizen ialah ciri-ciri selipar itu yang dikatakan sebagai ‘muslim-friendly’ ataupun mesra Muslim.

neelofa muslim-friendly

Netizen nyata tidak memahami maksud ataupun kandungan pembuatan selipar itu bagaimana sehingga ianya digelar sebagai mesra kepada pelanggan Muslim. Lantas banyak komen yang ditinggalkan bagi mempersoalkan hal tersebut.

neelofa muslim-friendly neelofa muslim-friendly neelofa muslim-friendly neelofa muslim-friendly neelofa muslim-friendly neelofa muslim-friendly neelofa muslim-friendly neelofa muslim-friendly neelofa muslim-friendly

Cantik juga design kasut ini. Korang ada yang dah ready nak beli ke?

SUMBER : Twitter
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

27 Comments

  1. Anonymous

    April 9, 2021 at 1:19 pm

    jual la apepun tp x perlu guna terms “muslim friendly”.

  2. Babe

    April 9, 2021 at 5:49 am

    Ok je lancar selipar. Maksudnya senang nk pakai.. Senang nk bukak.

    Ade je artis lain jual selipar

  3. propa sgt hajah berlagak

    April 8, 2021 at 1:07 pm

    mmg tak perlu pun guna perkataan ‘muslim friendly’. propa marketing sangat! lepas ni mmg teruk lah dia kena boycott.

Leave a Reply to propa sgt hajah berlagak Cancel reply

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top