Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

‘Habis Aku Kena Maki Dengan Netizen’ – Sharnaaz Ahmad Bengang Dengan Iman Troye

Menerusi Twitter, penyanyi yang popular dengan lagu Teman iaitu Iman Troye atau nama sebenarnya Siti Nur Iman Alyssa Sahabudin berkongsi satu tweet berkaitan bilangan kes Covid19 di negara kita.

Advertisement

iman troye

Happy 6.9k everyone! Congratulations! Hope esok dapat 7k, hihi. #KerajaanGagal

Apa pandangan korang? Perkara ini mendapat maklum balas negatif dari netizen bahkan pelakon, Sharnaaz juga tampil bersuara.

sharnaaz ahmad

Advertisement

Tolong jangan bagi aku jumpa kaninabo ni

Sharnaaz meluahkan rasa bengangnya menerusi IG Story atas tindakan yang dibuat Iman Troye itu, habis semua artis-artis lain juga turut dihentam netizen.

Sejak kebelakangan ini, kes positif Covid19 hampir mencecah 7,000 kes setiap. Hal ini pasti buatkan ramai pihak yang berasa takut. Apapun, sentiasa ikut SOP yang telahpun ditetapkan bagi mengekang penularan wabak Covid19 sekaligus mencegah diri daripada dijangkiti.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

7 Comments

  1. Mat Aussie

    May 27, 2021 at 12:14 pm

    iman ckp benda betul kot.
    selain dari celebrity bodoh, melayu2 bodoh jugak pegi sebarkan covid.

    kes raya senyap2. haa ngam la tu tahun ni last raya dgn parent. sbb ada parent yg dah jalan sbb anak2 dtg beraya bwk covid

  2. Proud to be Bruneian

    May 26, 2021 at 8:35 am

    Brunei dh setahun lebih takder local case. Alhamdulilah. Mudahan-mudahan jiran kmi Malaysia akan mengikut jejak kmi. Semoga dipermudahkan dan please patuh smua arahan dari pemerintah korang

    • Anonymous

      May 26, 2021 at 11:15 am

      Aminn.. terima kasih. Dengar Brunei pun free tak pakai face mask ker? Korang sambut hari raya macam mana?

  3. Anonymous

    May 26, 2021 at 5:12 am

    Actually nie semua sendiri kena fikir n jg. Takkan ko nak srh polis duk depan rmh ko x bg keluar. Klu ko sendiri xfikir jgn suruh org lain fikir. Klu sakit ko yg sakit bkn gomen. Nie la cth org yg bodoh yg harapkan org lain jg ko ketuk ko gari ko tp xpaham2

  4. Anonymous

    May 25, 2021 at 9:50 pm

    Iman toreh2 bodoh kenapa nak salahkan kerajaan, kalau rakyat taknak kerjasama patuh SOP. Lagipun banyak contoh retis yang banyak buat tak endah bab SOP. Macam mana kami netizen ne nak pandang tinggi kat korang. Kalau korang pun bagi contoh yang tak betul. Harap-harap kes covid kali ne turun dari sebelum nya. i nak zero covid macam Brunei.

    • Stallion

      May 25, 2021 at 11:35 pm

      Jangan benci n marah sgt..nr bertemu jodoh..

  5. anonymous

    May 25, 2021 at 2:31 pm

    hi hi hi lama tak dengaq kanninabo,ada lagi satu mangkok ayun memang sesuai dgn iman toya ni

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top