Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Ha, Pakai Ini Confirm Anda Akan Kacak Bergaya Di Majlis Berbuka & Open House Raya Nanti

Ha, tengah pening kepala nak pakai baju apa untuk majlis buka puasa hujung minggu ini?

Jemputan open house raya dah banyak tapi taknak ulang pakai baju kemeja je?

Advertisement

Nak tampak lebih kacak, menarik dan bergaya ketika melawat saudara-mara Aidilfitri nanti?

Baju Batik Slim Fit dari Timor Apparels Ini Memang Untuk Anda

batik slim fit timor apparels
batik slim fit timor apparels
batik slim fit timor apparels

Diperbuat daripada kain Batu Raden yang berkualiti tinggi, Timor Apparels menawarkan 9 jenis rekaan yang pasti membuatkan anda nampak seperti seorang model. Bab saiz jangan risau, dari S sampai ke XL semua ada. Bila pakai, memang terlajak hensem dibuatnya. Harga cuma RM89 sahaja. Boleh whatsapp terus ke www.wasap.my/+601136194946 atau tengok lebih banyak pilihan di https://www.instagram.com/timorapparels

Advertisement

Nak Matching Dengan Anak Pun Boleh

batik slim fit timor apparels
batik slim fit timor apparels
batik slim fit timor apparels

Untuk budak ada 4 rekaan dan harganya cuma RM59 sahaja. Kualiti kain tetap menggunakan Batu Raden yang tidak panas, tidak melekit dan sangat selesa walaupun cuaca panas.

Ramai Dah Cuba & Puas Hati

batik slim fit timor apparels

batik slim fit timor apparels

batik slim fit timor apparels

Anda pasti akan berpuas hati dengan koleksi baju batik slim fit dari Timor Apparels ini. Jangan lambat-lambat tempah sebab stok semakin berkurangan. Maklumat lanjut terus whatsapp terus ke www.wasap.my/+601136194946 atau tengok lebih banyak pilihan di https://www.instagram.com/timorapparels

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

21 Comments

  1. hihihuhuhaha

    May 29, 2019 at 7:27 am

    kat wholesale store kenanga, Pudu bersepah…semua mai indon, corak pun tau batik indon…nape x popularkan batik kita sendiri

  2. pah

    May 28, 2019 at 8:43 am

    Baju ni aku beli tahun lepas kat Yogyakarta duit Malaysia dalam RM10 je.. anak aku pakai untuk tahun lepas.. tahun ni baru orang semua berebut nak pakai baju batik sedondon dengan anak bini..pegi majlis kawen mesti ade sedondon pakai baju batik.. Tapi harga dia ni agak mahal.. mungkin import dari luar negara kot (indon) hahahahahaha

  3. Rin

    May 28, 2019 at 12:26 am

    Melayu tetaplah dengan identitas kemelayuannye, tak payah lah nak ikut ikut fesyen ciri khas negara orang lain, tak sesuai langsung…

  4. Waduh2...

    May 27, 2019 at 10:11 pm

    Maaf sy bkn indon..

Loading...
To Top