Written by AbangNara | May 7th, 2019

Ha, tengah pening kepala nak pakai baju apa untuk majlis buka puasa hujung minggu ini?

Jemputan open house raya dah banyak tapi taknak ulang pakai baju kemeja je?

Nak tampak lebih kacak, menarik dan bergaya ketika melawat saudara-mara Aidilfitri nanti?

Baju Batik Slim Fit dari Timor Apparels Ini Memang Untuk Anda

batik slim fit timor apparels
batik slim fit timor apparels
batik slim fit timor apparels

Diperbuat daripada kain Batu Raden yang berkualiti tinggi, Timor Apparels menawarkan 9 jenis rekaan yang pasti membuatkan anda nampak seperti seorang model. Bab saiz jangan risau, dari S sampai ke XL semua ada. Bila pakai, memang terlajak hensem dibuatnya. Harga cuma RM89 sahaja. Boleh whatsapp terus ke www.wasap.my/+601136194946 atau tengok lebih banyak pilihan di https://www.instagram.com/timorapparels

Nak Matching Dengan Anak Pun Boleh

batik slim fit timor apparels
batik slim fit timor apparels
batik slim fit timor apparels

Untuk budak ada 4 rekaan dan harganya cuma RM59 sahaja. Kualiti kain tetap menggunakan Batu Raden yang tidak panas, tidak melekit dan sangat selesa walaupun cuaca panas.

Ramai Dah Cuba & Puas Hati

batik slim fit timor apparels

batik slim fit timor apparels

batik slim fit timor apparels

Anda pasti akan berpuas hati dengan koleksi baju batik slim fit dari Timor Apparels ini. Jangan lambat-lambat tempah sebab stok semakin berkurangan. Maklumat lanjut terus whatsapp terus ke www.wasap.my/+601136194946 atau tengok lebih banyak pilihan di https://www.instagram.com/timorapparels

21 responses to Ha, Pakai Ini Confirm Anda Akan Kacak Bergaya Di Majlis Berbuka & Open House Raya Nanti

  1. Anonymous says:

    ni Zaman Public Phone lah……aduiiii

  2. ogy says:

    buruk semua baju…mcm indon kerja buruh

  3. Anonymous says:

    cara melayu tak pakai lagi ke?

  4. Anonymous says:

    eeeee x lawa

  5. Anonymous says:

    betul ke hrga pasar malam sekarang 89 hinggit?????

  6. Anonymous says:

    betul ke 89 hinggit tu harga pasar malam??

  7. Anonymous says:

    napa gamba last tu aku tgk cm muka pokya cong co dei…

  8. Anonymous says:

    pesyen indon…

  9. Nor izah says:

    Macam pelik aje baju ni pakai raya.

  10. Pemerhati says:

    Design ni sy dh beli di Tanah Abang, Jakarta last year April. Bukan design baru. Husband dan anak2 dh pakai kemana2 dh design ni. Harga ni dh 300% mark up.

  11. Anonymous says:

    cantik baju2 ni, macam batik indon. Maaflah, saya sekarang dok sokong barang buatan malaysia, tak nak beli buatan indon

  12. Anonymous says:

    apooo raya pakai batik…pakaila baju melayu siap samping songkok..sat g indon claim..err x reti aku raya pakai baju batik..apooo

  13. Favegreen says:

    Waddo waddo….macam wak kang…eh..

  14. nong says:

    eyeeeuuuuu….baju melayu lagi dpt elegant..x suka ini

  15. Waduh2... says:

    Maaf sy bkn indon..

  16. Rin says:

    Melayu tetaplah dengan identitas kemelayuannye, tak payah lah nak ikut ikut fesyen ciri khas negara orang lain, tak sesuai langsung…

  17. pah says:

    Baju ni aku beli tahun lepas kat Yogyakarta duit Malaysia dalam RM10 je.. anak aku pakai untuk tahun lepas.. tahun ni baru orang semua berebut nak pakai baju batik sedondon dengan anak bini..pegi majlis kawen mesti ade sedondon pakai baju batik.. Tapi harga dia ni agak mahal.. mungkin import dari luar negara kot (indon) hahahahahaha

  18. hihihuhuhaha says:

    kat wholesale store kenanga, Pudu bersepah…semua mai indon, corak pun tau batik indon…nape x popularkan batik kita sendiri