Guru Anti-Vaksin Diletakkan Dalam Tandas, Rita Rudaini Berang, Bakal Dedahkan Nama Sekolah

Hiburan

Guru Anti-Vaksin Diletakkan Dalam Tandas, Rita Rudaini Berang, Bakal Dedahkan Nama Sekolah

Pelakon sensasi Rita Rudaini tampil meluahkan rasa tidak puas hati dengan nasib yang menimpa guru yang enggan divaksin.

Perkara tersebut dizahirkan Rita menerusi beberapa hantaran di Instagram Story miliknya, semalam.

Advertisement
IG Story Rita RudainiSumber : Instagram Rita Rudaini  

Dalam hantaran tersebut, Rita menyifatkan tindakan pengurusan sekolah yang menempatkan guru anti-vaksin sebagai sesuatu yang melampau dan tidak patut.

Dia juga mempersoalkan nasib Guru Besar sekolah berkenaan di akhirat kelak di atas tindakannya itu.

Advertisement

Guru Besar sekolah ni rasa di padang mahsyar nanti tempat dia dalam air-cong ke sebab patuh dan sokong arahan atasan?

Rita kemudiannya dilihat tekad untuk mendedahkan nama sekolah yang dimaksudkannya itu.

Kita tunggu saja perkembangan kes ini kelak.

Rita Rudaini
2 minggu lalu

Dakwa Dirinya Insan Terpilih, Rita Rudaini Pertahan Pendapat Keburukan Vaksin COVID-19

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

4 Comments

  1. Anonymous

    November 25, 2021 at 10:47 am

    Ko punya hak je ke penting? Org lain yg dah vaksin ni mna hak kami yg trpksa nk ikot je hak kpala but..korg tu?? Bodoh mcm lembu bila ckp n bg statement,spe yg xnk vaksin tanpa sbb ksihatan tu n anti vaksin sila pergi mampos Dr planet ni dlu ye,jgn mnyusahkn hdup org lain

  2. Anonymous

    November 22, 2021 at 1:09 pm

    Macam bodoh je komen

  3. Anonymous

    November 22, 2021 at 9:23 am

    konfirm ke story ni? jgn pikir org lain nanti kat mahsyar macam mana.. kau kat mahsyar nanti macam mana pulak? dgn tak bertutup aurat, dgn main fitnah n mulut longkang kau tu? jgn pulak ada yg nak backup perempuan ni, itu urusan dia dgn Allah. urusan org lain dgn Allah kau x kira pulak?. dah tua pun bodoh! cikgu yg x vaksin adalah makhluk yg paling kelakar. go to hell dgn statement hak individu. hak aku, korg pikir tak?

  4. zuzu

    November 22, 2021 at 7:29 am

    bila guru rasa ada hak untuk jadi anti vaksin.. mak bapak yang besarkan anak pun ada hak untuk anti cikgu yang anti vaksin. if U are soo real.. berenti kerja dan koyak surat akur janji yang ko sign time masuk kerja tu.. senang je beb.

    ko gaji nak full,, pastu perasan nak duduk rumah buat pdpr je laaa… minyak x bayar.. babisitter x payah bayar,, suka suka hati waktu apa nk buat class… so cikgu-cikgu anti vaksin.. sila buat memorandum supaya cikgu ant vaksin ditempatkan dalam bilik GB pasang aircond 2 hospower 2 bijik. GB ko sila pindah dalam jamban…. baru adil ????

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...