Gucci Dedahkan Jam Kuarza Versi “Padlock” dan Dijual Pada Harga RM2.7k

Trending

Gucci Dedahkan Jam Kuarza Versi “Padlock” dan Dijual Pada Harga RM2.7k

Gucci kali ini membawa level swag ke seterusnya apabila syarikat dari Itali itu menawarkan Padlock mother-of-pearl dan leather quartz watch iaitu mangga yang mempunyai jam untuk membuat anda lebih swag.

Advertisement

Mangga tersebut semestinya mempunyai warna signature Gucci hijau dan merah dan apa yang menarik sekali adalah jam pada padlock tersebut adalah jam kuarza.

Jam kuarza ialah jam yang menggunakan penggerak (oscillator) elektronik yang bergerak mengikut kiraan hablur kuarza (auartz crystal). Ini bermaksud, sesebuah jam kuarza menyimpan masa dengan mengikut gerakan yang ditentukan sejenis bahan kimia dalam hablur kuarza. Jam kuarza menggunakan litar elektronik yang menjadikan ktistal kuarza sebagai penyimpan tenaga. Kristal ini memberikan isyarat yang amat tepat dan berterusan untuk memaparkan waktu. Jam ini merupakan jam yang paling tepat berbanding jam mekanikal di pasaran.

Peminat barangan Gucci sepatutnya tidak lepaskan peluang ini. Kuarza merupakan bahan yang digunakan sejak berzaman untuk menentukan masa dengan tepat. Malah jam merupakan buatan berkualiti dari Swiss.

Untuk dapatkan jam ini, boleh dapatkan di selfridges

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...