“Goyang Dulu Sebelum Air Ketuban Pecah!” – Sakan Menari Depan Pesakit, Sekumpulan Pengamal Perubatan Dikecam

Dunia

“Goyang Dulu Sebelum Air Ketuban Pecah!” – Sakan Menari Depan Pesakit, Sekumpulan Pengamal Perubatan Dikecam

Baru-baru ini, tular sebuah video di platform TikTok memaparkan sekumpulan pengamal perubatan sedang gembira menari di hadapan seorang wanita hamil yang sedang bertarung nyawa.

Melalui video berkenaan, pengamal-pengamal perubatan itu semua seronok menari sambil menunggu air ketuban wanita di atas katil itu pecah.

Advertisement

Difahamkan, sebab mereka menari di hadapan wanita itu hanya kerana ingin menghiburkan pesakit yang sedang menahan sakit berkenaan, tambahan pula pesakit tidak boleh dipegang ketika itu.

Dalam pada masa yang sama, pemilik video terbabit memberitahu mereka telah meminta izin si suami terlebih dahulu untuk membuat konten TikTok yang tular itu.

Pesakit pun terkejut kenapa video tu boleh viral padahal dia pun rasa terhibur. Pesakit tu dah dua kali melahirkan anaknya di sini.

Video terbabit telah meraih perhatian orang ramai dan rata-rata mempertikaikan tindakan mereka biarpun sudah mendapat keizinan si suami.

Selain itu, kami kongsikan artikel trending pada pautan di bawah.

pelakon terkenal direman
6 bulan lalu

Tendang Muka & Ugut Bunuh 'Guard' Rumah, Pelakon Terkenal 30-An Direman Tiga Hari

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Instagram

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

1 Comment

  1. Anonymous

    June 20, 2022 at 11:12 am

    Skrg ni.. Front liner yg betray rule diorang…konon no camera, no snap, so video.. Hakkk tuiii.. Malaysia ke indon ke oversea ke.. Sme je.. Diowg yg brukkn imej sndri dgn law yg separuh tembelang…

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...