November 18th, 2011

Audi R8 memang satu topik yang agak hangat satu dua hari ini. Kira memang satu lambang status kalau bisa memilikinya. Rasanya kami ini kerja seumur hidup pun belum tentu mampu untuk memiliki Audi R8. Di Malaysia pun, khabarnya tak banyak unit yang terjual.

Berhubung dengan kisah seorang penyanyi yang dikatakan menerima hadiah perkahwinan Audi R8 tapi masih belum sampai, seorang wakil dari syarikat penjualan Audi R8 yang sah tetapi tidak dinamakan di sini menyatakan:-

first nak kata, so far kitorang tak ada pon receive memana booking utk audi R8…and yang keduanya..kitorang ada je ready stock utk R8 tu….apa jugak la masalah minah ni…hrmm tapi tak tau la kalau yang tak sampai lagi tu kete rekon R8 hahahaha..takkan rekon kot… ;)

Kita authorised dealer utk audi….naza pon ada bwk masuk tp very rare la….kenapa nak tunggu2 kalau dah mmg ada yg ready stock….kita pon bukan bwk masuk byk ada la dlm 4 biji kot….sbb kete tu mmg mahal (1.25mil) unless kalau dia beli dengan dealer yg rekon tp rekon mana ada kene tunggu2….ntah la minah ni ntah ye ntah tidak le membelinye

silap kita bawak masuk 6 biji and baru 3 biji yang terjual..ye la mungkin ada yg kata..si XXX ni memandai je mana dia tau ada orang booking ke tak..ha mcm mana saya boleh tau sbb audi cuma ada 4 branch je kat mesia ni..2 kat klang valley yang lagi dua tu outstation (penang &jb) jb, kl and shah alam masing2 baru jual sebijik….sekian terima kasih…larikkkkkkkkkkkkk

Apa pun kita hanya boleh berspekulasi, tapi harus berhati-hati, jangan jadi fitnah. Di harap pihak berkenaan boleh menjelaskan tentang ini . Kalau dia mahu lah kan.


Comments are closed.

Loading...