January 27th, 2012


Beberapa hari ini tersebar gosip yang mengatakan pelakon Shahrizal dan kekasihnya, Miera Liyana telah bergaduh kerana Shahrizal dikatakan curang dengan wanita lain. Sejauh mana kesahihan gosip ini tidak dapat dipastikan, tetapi mungkin juga ada kebenarannya bila pelakon utama filem Azura 2012 ini tweet kata-kata memujuk kepada Miera Liyana di Twitter.

Tetapi nampaknya Miera Liyana tidak membalas tweet beliau. Ini pula tweets dan retweets Miera Liyana sejak beberapa jam lepas:

Tak mengapa, bro. Teruskan, usaha maju jaya!


96 responses to “(GOSIP)Shahrizal Pujuk Kekasih Di Twitter?”

  1. cik kiah says:

    elok la, sowg siput,sowg kura2..padan sgt la, dua2 lembab…

  2. AKU says:

    aku nampak x ada masalah apa pun dia org twitnak meluahkan perasaan kat twitter dia org..lantak la..itu dia org punya wall..bukannya dia org pinjam laptop mak bapak korang ke…guna letrik umah korang ke yg korang nak kutuk2 …bukannya dia org suruh wartawan paparkan pada umum…ada ke?? so tak payahlah kutuk2 dia org…mcm la korang yg kutuk2 ni x bercinta memujuk rayu bagai…ntah2 lebih teruk dari ni…dasar suka nampak buruk org!! Aku bukan nak sebelah dia org…x minat pun…biarlah ni personal dia org…x yah nak kutuk2 kaco bagai..

Loading...