Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(GOSIP)Shahrizal Pujuk Kekasih Di Twitter?


Beberapa hari ini tersebar gosip yang mengatakan pelakon Shahrizal dan kekasihnya, Miera Liyana telah bergaduh kerana Shahrizal dikatakan curang dengan wanita lain. Sejauh mana kesahihan gosip ini tidak dapat dipastikan, tetapi mungkin juga ada kebenarannya bila pelakon utama filem Azura 2012 ini tweet kata-kata memujuk kepada Miera Liyana di Twitter.

Tetapi nampaknya Miera Liyana tidak membalas tweet beliau. Ini pula tweets dan retweets Miera Liyana sejak beberapa jam lepas:

Advertisement

Tak mengapa, bro. Teruskan, usaha maju jaya!

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

96 Comments

  1. cik kiah

    February 2, 2012 at 1:46 am

    elok la, sowg siput,sowg kura2..padan sgt la, dua2 lembab…

  2. AKU

    January 29, 2012 at 6:37 pm

    aku nampak x ada masalah apa pun dia org twitnak meluahkan perasaan kat twitter dia org..lantak la..itu dia org punya wall..bukannya dia org pinjam laptop mak bapak korang ke…guna letrik umah korang ke yg korang nak kutuk2 …bukannya dia org suruh wartawan paparkan pada umum…ada ke?? so tak payahlah kutuk2 dia org…mcm la korang yg kutuk2 ni x bercinta memujuk rayu bagai…ntah2 lebih teruk dari ni…dasar suka nampak buruk org!! Aku bukan nak sebelah dia org…x minat pun…biarlah ni personal dia org…x yah nak kutuk2 kaco bagai..

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama