(GOSIP)Rita Rudaini Dan Zaquan Adha Saling Menyindir Menggunakan Medium Twitter?

Hiburan

(GOSIP)Rita Rudaini Dan Zaquan Adha Saling Menyindir Menggunakan Medium Twitter?

Nampaknya artis-artis tanah air kita semakin maju menggunakan teknologi yang ada. Bukan sekadar mendekatkan diri dengan peminat, tetapi turut menggunakannya untuk meluahkan perasaan tidak puas hati kepada orang lain. Menurut penelitian Abang Nara, Rita Rudaini dan Zaquan Adha kelihatan seperti turut sama sindir menyindir sesama sendiri menerusi medium Twitter. Segalanya bermula apabila Rita Rudaini mengeluarkan statement di bawah ketika menjawap pertanyaan peminatnya:-

rita aidil

Advertisement

Zaquan yang nampaknya seperti membaca tulisan Rita kemudiannya menulis status update di Twitternya seperti di bawah:-

rita aidil

Mungkin secara kebetulan (ataupun selepas membaca tulisan di atas) Rita Rudaini pula mengeluarkan statement ini:-

rita aidil

Tidak dapat disahkan sama ada mereka berdua saling menyindir di antara satu sama lain atau status update tersebut ditujukan kepada orang lain. Jika benar mereka menyindir sesama sendiri, Abang Nara cuma mampu doakan mereka berdoa mampu berdamai. Entri merujuk kepada Twitter Rita Rudaini dan Twitter Zaquan Adha.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

182 Comments

  1. nana liyana

    January 15, 2012 at 10:44 pm

    ni semua ayu raudhah tu yg start. xde dia msti aman je keluarga ni. lagi lagi rahsia si zaquan pregnantkn pmpuan si M tu dh tersebar, lg lg la x dok diam. yelah, public figure, pstu pregnant ank org, malu la bai. tu yg sungguh sungguh hentam rita. bini mana dapat tahan kalau laki asek back up benda lain je? dah kawen kn, anak bini kena jaga la. ni kalau smpai adik ipar pun melebih lebih suruh klua rumah, ape kes nya plak? xkn nk diam je. aidil lelaki ptut nya lebih matured. to rita: sabar je la. ada hikmah semua ni. kalau awk x salah, kebenaran akn bpihak pd awk. salam

  2. Nobody

    January 14, 2012 at 3:13 pm

    Tahniah kepada RR & ZA kerana berjaya menambahkan dosa2 org yg bergaduh dlm blog ni!

  3. aku kesah?

    January 13, 2012 at 3:52 pm

    ikut suka hampa lah..kawen lagi dgn artis,,..kawen dgn aku kan senang..aman damai bahagia dunia akhirat.hahahhahhaha

  4. jo

    January 13, 2012 at 11:15 am

    minah ni tak serik2 nak bergadoh..cukup2 la tu..umur da makin senja..be matured bertobat la..duhh..dunia duniaa

    • bkb dia yg cr gadoh la sengall...!!!

      January 13, 2012 at 11:58 am

      bkn dia pon yg cr gadoh….np nk sruh dia bartaubat bgai…dosa dia tu urusan dia dgn Allah..lgpon klu org nk cube runtuhkan masjid yg dia bina..tkkan dia nk diam..nk kna smpai cerai berai ke?? lg kna laknat dgn Allah…..adoi…..

  5. gee

    January 12, 2012 at 10:50 am

    si rita tu yang mroyan….x abeh2 nk cari psai,esok dh tue ko pun akan rs anak ko kena bwk lari gi thailand bru ko sedo cm ne prasaan mak mentua ko!

    • woi..itu bukan isu lah sengal!!

      January 12, 2012 at 11:34 am

      eh ko..meroyan sgt npe…sah tk phm brita…isu dia ats tkd kena mngena rita g kawin kat siam…tkyh la ko nk sruh rita rse ape yg mak mertua dia rse…tkd kna mngena dgn isu sbnr…bnda dh basi pon..
      isu nye skrg rita tk g uma mertua sbb ade 2 ekor beruk yg ske jd batu api kt dlm umah tu..ko phm kn..???
      so ko relate kn blk..isu yg ko ckp kawin kt siam dgn isu sbnr kat ats tu same ke…????
      jgn la komen stkt nk jd nasi tmbh je weyh…!!

    • nana liyana

      January 15, 2012 at 10:51 pm

      tah, tibe klua topik plak die nih. nmpk sgt x fhm crite.

Loading...