Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

(GOSIP)Putus Tunang Kerana Khairul Fahmi Che Mat?

Sebetulnya kami juga masih kabur dengan perkara ini. Seorang yang tidak dikenali telah mencipta satu akaun Twitter dan menghebahkan pada umum yang penjaga gol kebangsaan yang juga berada pada tahap selebriti, Khairul Fahmi Che Mat telah putus perhubungan dengan Dahlia Teck dan menjalin hubungan dengan seorang gadis bernama Leuniey.

Anda mungkin menganggap ini sebagai satu perkara biasa, cuma yang luar biasa di sini mungkin, ialah gadis bernama Leuniey ini merupakan tunangan orang yang baru bertunang hujung bulan Disember 2011. Leuniey dikatakan telah memutuskan pertunangan pada 14 Januari lepas untuk bersama dengan Khairul Fahmi Che Mat. Perkara ini juga katanya telah heboh di bandar Kota Bharu, Kelantan.

Advertisement

Untuk membaca sendiri tweets dari pereka akaun Twitter, anda boleh klik di sini. Menurut MahsiH2, dia hanya ingin menunjukkan siapa sebenarnya Khairul Fahmi yang dakwanya, seorang ‘player’. Kami telah mendapat info tidak sahih yang pertunangan Leuniey berlangsung 29 Disember 2011 dan sumber info telah memberikan gambar ini:

Kalau betul, cantik juga orangnya. Seperti biasa, ini hanya gosip. Anda tidak perlu percaya 100%. Mungkin juga Leuniey ini sekadar…ahem…adik angkat Khairul Fahmi sahaja.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

211 Comments

  1. Race Car Crashes

    September 21, 2012 at 1:23 am

    Please let me know if you’re looking for a writer for your weblog. You have some really great posts and I think I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d absolutely love to write some articles for your blog in exchange for a
    link back to mine. Please shoot me an e-mail if interested.
    Thanks!

  2. ulaaaaaaaalaaaaaa

    February 5, 2012 at 8:35 pm

    kalo kau la…..KFCM kalau nak bidandingkan ngan shafie sali aku rasa syafie lagi ok…..takder la masalah sangat bab2 pompuan ni…nak kata bab duit aku rasa shafie lagi banyak….bagi aku pompuan pisau cukur boleh la isi borang…mana la tau kot pastu ni KFCM dah bosan ngan awek dia skg bleh la take over tempat ex dia tu……dapat la buat isi perut buat makan setahun dua ni……..

  3. Yunny

    February 4, 2012 at 8:07 pm

    Komen kat sini sume nampak mcm tak bernas n tak cerdik.org kelantan je kot yg sibuk sgt nak taw pasal budak ni.hoho.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama