August 16th, 2015

Pelakon ini punya wajah yang comel, tetapi tarafnya suam-suam kuku saja. Ada juga kami nampak dia menjadi duta produk disebabkan wajahnya yang komersil itu, tetapi secara jujur, kami belum pernah menonton lakonannya.

Ringkasnya, pencapaian sebagai pelakon masih belum nampak tapi punya kontroversi membabitkan teman lelaki yang katanya seorang juruterbang berwajah ‘jambu’.

Gambar hiasan.

Semalam, pelakon ini dikatakan telah memadam gambar-gambar teman lelakinya dari akaun Instagram miliknya. Puncanya, teman lelaki yang dibanggakan itu dikatakan kantoi dengannya sebagai seorang kasanova.

Menurut sumber kami, waktu pelakon wanita itu ke Indonesia atas urusan kerja–teman lelakinya itu sempat berjimba bersama perempuan lain.

Malah, ada seorang wanita mengaku kepada kami dia ialah ‘mangsa’ teman lelaki pelakon itu.

Kalau ditanya, pelakon itu pasti mengatakan hanya mahu menumpukan kepada kerjaya. Peliknya, awal-awal lagi beliau sudah ada kontroversi teman lelaki.

Jika benar teman lelakinya itu seorang playboy, mungkin meninggalkannya ialah satu keputusan tepat. Tumpukan pada bidang lakonan dan buktikan anda serius dalam bidang seni, bukannya bergambar dengan teman lelaki di sana-sini kemudian ditayangkan pula.

Bila berlaku sesuatu seperti ini, mula sibuk padam gambar kekasih yang sebelum ini ditayangkan dengan bangga. Kan malu?


Comments are closed.

Loading...