June 8th, 2009

nora danish dan noh hujan

Nora Danish dan Noh. Dedua nama start huruf “N” tue. Bila didengar dan disebut memang sedap nama gabungan dua orang nie. Itu yang makin sedap gosip diorang dua bercinta nie dipanaskan lagi.

Mesti awek Noh Hujan yang tengah belajar kat Australia jeles tahap tertinggi bila baca gosip nie. Maklumlah, lelaki mana yang tak akan cair dengan hot mom seperti Nora Danish nie. Janda pun jandalah. Yang penting tetap meletop.

Tapi diorang dua nie memang bagus sebab awal-awal lagi dah menafikan gosip bercinta nie. Noh pun dah ada awek, Nora Danish pun sibuk nak jaga anak. Tak ada masa la kot nak bercintan-cintun nie.

Harap-harap Noh dah pujuk dan terangkan perkara sebenar kat awek dia. Almaklumlah, orang tengah study. Susah skit nak concentrate bila ada citer-citer panas pasal pakwe sendiri kuar kat suratkhabar. Kang fail pulak exam.


Comments are closed.

Loading...