Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

(GOSIP)Nora Danish Dan Noh Hujan Bercinta?

nora danish dan noh hujan

Nora Danish dan Noh. Dedua nama start huruf “N” tue. Bila didengar dan disebut memang sedap nama gabungan dua orang nie. Itu yang makin sedap gosip diorang dua bercinta nie dipanaskan lagi.

Advertisement

Mesti awek Noh Hujan yang tengah belajar kat Australia jeles tahap tertinggi bila baca gosip nie. Maklumlah, lelaki mana yang tak akan cair dengan hot mom seperti Nora Danish nie. Janda pun jandalah. Yang penting tetap meletop.

Tapi diorang dua nie memang bagus sebab awal-awal lagi dah menafikan gosip bercinta nie. Noh pun dah ada awek, Nora Danish pun sibuk nak jaga anak. Tak ada masa la kot nak bercintan-cintun nie.

Harap-harap Noh dah pujuk dan terangkan perkara sebenar kat awek dia. Almaklumlah, orang tengah study. Susah skit nak concentrate bila ada citer-citer panas pasal pakwe sendiri kuar kat suratkhabar. Kang fail pulak exam.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top