Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(GOSIP)Luahan Hati Melalui Facebook, Inilah Gunanya Teknologi

sehati berdansa

Tahniah buat Sassy Falak dan Dira Abu Zahar (sapa nie?) yang berjaya menggunakan teknologi Facebook untuk meluahkan isi hati masing-masing. Barulah artis moden namanya nie. Selalu artis-artis nie kurang gunakan Facebook ataupun Twitter untuk berinteraksi dengan peminat-peminat diorang, tapi Sassy ngan Dira nie siap ada unsur-unsur pergaduhan lagi dalam Facebook diorang. Betul ke salah hanya diorang dua je yang tau.

Advertisement

sehati berdansa

Buat yang tak faham, Sassy Falak meluahkan rasa bengang @ tak puas hati dia sebab ada orang kuarkan duit sendiri untuk vote dalam rancangan Sehati Berdansa. Time-time tue plak si Dira nie tulis kat wall Faceboook dia seolah-olah lawan balik apa yang Sassy tulis tue. Itu yang agak gegak gempita sikit tue. Ntah-ntah nie semua konspirasi untuk lebih ramai orang tengok Sehati Berdansa kot?

sehati berdansa

Tapi ada sekali kami pernah gi tengok Sehati Berdansa nie kat Astro. Memang meriah dan mantap-mantap tarian artis-artis yang terlibat. Yang paling mantap sudah semestinya Sassy Falak la kan. Kalau korang nak tau kehebatan diorang menari, kenalah layan Sehati Berdansa setiap hari Sabtu pukul 9 malam kat Astro Ria Channel 104.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top